Koptelefoon - On ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Koptelefoon - On ear Kabellengte: 1.2 meter
   
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1419550
voorraad: 2.628
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1419550
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 9,99
Meer informatie over dit product

Als u zoekt naar een hoofdtelefoon die voor veel toepassingen handig is, dan is deze Gembird MHP-903 koptelefoon een goede optie. Hij zit lekker, het geluid is goed en hij is makkelijk in gebruik, dus wat wilt u nog meer? De aansluiting van de koptelefoon met een geschikt apparaat, gebeurt via een 3.5 mm jack-connector. Deze zit aan het uiteinde van de kabel, met een lengte van maar liefst 1,5 meter, van deze hoofdtelefoon. Steek de connector in een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang, bijvoorbeeld van een tablet, laptop of telefoon, en geniet in uw eentje en zonder afleiding van de audio.

Comfort en stijl

Deze Gembird MHP-903 koptelefoon ziet er verder fraai uit en zit comfortabel op het hoofd en op de oren. Hij is rood met zwart van kleur met fraai aluminiumkleurige delen. De koptelefoon draagt fijn door het lichte gewicht en de zachte oorkussentjes. Met de verstelbare hoofdband zal de koptelefoon altijd optimaal op uw hoofd aansluiten, waardoor hij te allen tijde lekker zit, ook als u hem al de hele dag draagt. Kortom, zoekt u een mooie, stijlvolle, duurzame en kwalitatieve koptelefoon, die u voor veel verschillende dingen kunt gebruiken, dan is dit exemplaar van het merk Gembird een optie om in overweging te nemen.

Groot bereik

Naast dat deze hoofdtelefoon van Gembird er dus mooi uitziet en lekker zit, is het geluid ook goed te noemen. Dit komt onder andere door het hoge frequentiebereik van de koptelefoon. Met een minimale frequentie van 20 Hertz en een maximale frequentie van 20.000 Hertz, hoort u zowel alle lage basklanken als alle hoge tonen in optimale vorm. Elke (zang)stem, elk instrument, elk detail, elk timbre, alle geluiden zijn te horen zoals de makers dat voor ogen hadden. Gebruik deze koptelefoon tijdens het forenzen van en naar uw werk, om thuis in bed een film te kijken zonder uw partner te storen, om te gamen of in elke andere situatie waarbij u alleen naar audio wilt luisteren, zonder last te hebben van uw omgeving.

- Compacte stereo hoofdtelefoon
- Comfortabele verstelbare hoofdband
- Zachte on-ear oorkussens
- met 3,5 mm stereo aansluiting
- Impendantie: 32 ohm
- Frequentiebereik: 20 - 20000 Hz
- Gevoeligheid: 108 dB
- Kabellengte: 1.5 m

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie