Gaming koptelefoon - Over ear

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Headsets Kabellengte: 1.3 meter
   
Merk: Sharkoon ER2,
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.3 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1414006
leverbaar: 15
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 35,99
€ 35,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1414006
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 35,99
Meer informatie over dit product

De Sharkoon RUSH ER2 over-ear koptelefoon blauw heeft een luxueus gaming design. De headset maakt draadloos verbinding met uw apparaten via Bluetooth maar is ook aan te sluiten via een audiokabel omdat de koptelefoonunit tevens een 3.5 mm audio ingang heeft. U kunt de Sharkoon RUSH ER2 over-ear koptelefoon blauw dus zowel bedraad als draadloos gebruiken. Wanneer u de stereo-headset wilt gebruiken in combinatie met een PS4, Xbox of Switch heeft u een specifieke adapter nodig. U kunt deze vinden in het assortiment op de website van Allekabels. De stereo-koptelefoon wordt geleverd inclusief een 1.3 meter lange audiokabel.

Handsfree bellen

De Sharkoon RUSH ER2 over-ear koptelefoon blauw is ideaal voor onderweg. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u namelijk niet alleen draadloos van de beste tunes genieten maar ook probleemloos een telefoongesprek voeren. De microfoonarm is persoonlijk in te stellen zodat de afstand tussen uw mond en de microfoon perfect is voor een gesprek. Via de in-line control unit kunt u eenvoudig en snel het volume regelen en de microfoonunit bedienen. De 40 mm drivers leveren een krachtig en helder geluid en de zachte kussentjes op de oorschelpen voorkomen irritatie. Zo kunt u ongestoord uren van uw favoriete nummers genieten of gamen zonder dat u last krijgt van uw oren of uw hoofd.

Gaming Headset - Blauw,
Merk: Sharkoon ER2,
Type: Bedraad - Stereo,
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.3 meter.

Let op: wanneer u deze headset wenst te gebruiken in combinatie met een Playstation 4, Xbox of Switch dient u onderstaande bij te bestellen.
- Jack splitter kabel

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie