Gaming koptelefoon - Over ear

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Creative Sound blasterX H3,
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1369603
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 73,99
€ 73,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1369603
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Creative Sound BlasterX H3 over-ear koptelefoon zwart is een draagbare gaming headset, speciaal ontwikkeld voor comfort. De lichtgewichte pc-hoofdtelefoon is opvouwbaar en kunt u dus eenvoudig meenemen voor een game-avond met vrienden of om onderweg naar muziek te luisteren. Deze analoge gaming-headset sluit u aan op uw apparaat via de 3.5 mm audio jack, dit is de gebruikelijke ingang voor audioapparaten. Wanneer u deze Creative Sound hoofdtelefoon bestelt ontvangt u ook bijbehorende aansluitkabel, deze is 1.2 meter lang en geeft u veel bewegingsvrijheid. Deze stereo-headset is voorzien van een microfoon zodat u tijdens het gamen met medespelers kunt communiceren, in de auto handsfree kunt bellen of een online Skypegesprek kunt voeren.

Ruisonderdrukking

De microfoonunit van de Creative Sound BlasterX H3 over-ear koptelefoon zwart heeft een frequentiebereik van 100 Hz tot 15 kHz en is uitgerust met ruisonderdrukking om achtergrondgeluid te reduceren. Hierbij werken de microfoon-unit, de speakers en de batterij samen om via een antigeluid achtergrondgeluiden met lage frequenties weg te filteren. De nominale impedantie van deze microfoon is 2200 Ohm. Het fijne is dat u de microfoonunit van de hoofdtelefoon af kunt nemen wanneer u deze niet gebruikt. Net zoals dat u de hoofdband kunt afstellen op uw eigen hoofdvorm kunt u de microfoonarm precies zo instellen dat de afstand tussen het microfoontje en uw mond gewenst is.

Gaming

De Creative Sound BlasterX H3 over-ear koptelefoon zwart is een goede gaming-koptelefoon en geschikt voor onder anderen Mac, pc en PS4. De stereo-headset is compatibel met spelconsoles en wordt aangesloten via de analoge 4-polige aansluiting. Dit betekent dat om de draagbare koptelefoon te gebruiken u slechts één aansluiting gebruikt waardoor de kwaliteit van het geluid en de microfoonkwaliteit gelijk blijven. De speakers van deze stereo-hoofdtelefoon hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz met een weerstand (impedantie) van 32 Ohm. De fijne kussentjes van de oordoppen bedekken uw gehele oor en sluiten u af van de buitenwereld wanneer u van uw favoriete nummers geniet of de nieuwste games speelt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie