Gaming koptelefoon - Over ear

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Gaming Headset - Zwart,
Type: Bedraad - Stereo,
Extra: Ingebouwde microfoon,
Aansluiting: 3,5mm Jack,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 1290608
voorraad: 148
€ 14,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1290608
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
Meer informatie over dit product

De Gembird MHS-DTW-Z koptelefoon is een ideale zwartkleurige hoofdtelefoon om mee naar muziek, een podcast of een radio-aflevering te luisteren, maar hij is ook prima geschikt om mee te gamen. Zet hem op uw hoofd, verstel de hoofdband zodat hij perfect zit en begin met luisteren. Qua noise-cancelling is deze koptelefoon van het merk Gembird verder passief te noemen. Bij passieve noise-cancelling is het omgevingsgeluid minder goed te horen dan normaal. Dit komt omdat de delen waar de audio uitkomt, volledig over de oren zitten. Wilt u nog minder omgevingsgeluid? Kies dan voor een koptelefoon met actieve noise-cancelling. Bekijk hiervoor ons assortiment.

Technische details

Deze Gembird MHS-DTW-Z koptelefoon werkt met een kabel. Aan de ene zijde zit de koptelefoon en aan de andere zijde een mannelijke 3.5 mm jack-connector. Dit soort connectoren worden vandaag de dag veel gebruikt en kunt u daardoor in vrijwel elk apparaat pluggen, of dat nu een tablet, laptop, muziekspeler, gameconsole, pc of smartphone is. Plug de connector in het gewenste apparaat, zet de koptelefoon op, speel de audio af en geniet van het goede geluid. Uw omgeving heeft op deze manier geen last van het geluid en u kunt zich volledig in de audio verliezen, of dat nu muziek is of het gesproken woord.

Neem de koptelefoon overal mee naartoe

Omdat deze koptelefoon van het merk Gembird licht is, neemt u hem eenvoudig overal mee naartoe. Een ander handigheidje van deze hoofdtelefoon is het feit dat deze is op te vouwen. Als u klaar bent met luisteren, vouwt u hem dus eenvoudig in elkaar. De koptelefoon neemt vervolgens vrijwel geen plek in beslag en is hierdoor simpel op te bergen in bijvoorbeeld een tas. Een ander voordeel van het kunnen opvouwen van deze stoere koptelefoon is dat hij hierdoor extra beschermd is. Het maakt de hoofdtelefoon een ideale reispartner om lekker mee naar muziek te luisteren, of een leuke podcast en met de ingebouwde microfoon en volumeregelaar op de kabel, is hij tevens te gebruiken om handsfree mee te bellen.

Specificaties

Gaming Headset - Zwart
TypeBedraad - Stereo
ExtraIngebouwde microfoon
Aansluiting3,5mm Jack
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie