Gaming koptelefoon - Over ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Aansluiting: 2 x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.8 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1267061
voorraad: 90
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1267061
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
Meer informatie over dit product

De Gembird MHS-001-GW over-ear koptelefoon wit is een hoofdtelefoon die u over uw oren plaatst. Dankzij de grote oorschelpen kunt u een complete geluidservaring genieten en met een universeel afstelbare hoofdband kunt u de headset precies afstellen voor uw eigen hoofdvorm. Hierdoor is de pc-headset ook voor iedereen geschikt. Zowel de oorschelpen als de hoofdband zijn van zacht materiaal gemaakt voor een comfortabele ervaring zonder irritatie. De headset is uitgerust met een omni-directionele microfoon, dit betekent dat de microfoon van en naar alle richtingen signaal ontvangt. De headset-microfoon heeft een gevoeligheid van -58 tot 3 dB en een frequentiebereik van 30 tot 16.000 Hz.

Gebruiksvriendelijke stereo-headset

De Gembird MHS-001-GW over-ear koptelefoon wit is voorzien van een handige in-line control optie, dit is een regelunit voor het volume, mute-modus en microfoon. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel het geluid aanpassen of een gesprek opnemen. De headset-microfoon zit aan een verstelbare microfoonarm, deze kan helemaal ronddraaien en kunt u dus plaatsen zoals voor uzelf het fijnst is en wegdraaien wanneer u deze niet gebruikt. Deze stereo-headset van het merk Gembird is perfect voor online gaming, Skypegesprekken en het beluisteren van uw favoriete muzieknummers. Deze computer-headset heeft een aansluitingskabel van 1.8 meter. Aan het einde van de kabel zit een 3.5 mm audio jack waarmee u de koptelefoon aan uw apparaat verbindt.

Mobiel plezier

De pc-hoofdtelefoon heeft een weerstand van 32 Ohm (impedantie). Wanneer u op zoek bent naar een hoofdtelefoon voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld het mixen van platen, kunt u in het assortiment van Allekabels ook headsets met een hogere impedantie vinden. De Gembird MHS-001-GW over-ear koptelefoon wit is ideaal voor gebruik in combinatie met smartphones, tablets en notebooks. De pc-koptelefoon heeft een gevoeligheid van 105 tot -3 dB en een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz. Het ingangsvermogen is maximaal 100 mW. De luidsprekers hebben een diameter van 40 mm (16u Mylar) en leveren een helder en krachtig geluid. U kunt deze stereo-koptelefoon ook gebruiken voor de PS4, mits u de bijbehorende adapter in bezit heeft.

Specificaties

Aansluiting2 x 3.5mm jack
Kabellengte1.8 meter
ExtraMicrofoon
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie