Gaming koptelefoon - Over ear

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: ASUS Cerberus,
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter,
Extra: Microfoon, Noise cancelling.
Productcode: 1266174
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1266174
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
Meer informatie over dit product

De ASUS Cerberus Bluetooth over-ear koptelefoon rood levert een optimale gaming ervaring maar is daarnaast ook ideaal voor het draadloos streamen van uw favoriete nummers. Met deze Bluetooth-headset zit u niet langer vast aan een kabel. De headset is compatibel met al uw Bluetooth-ondersteunende apparaten, bijvoorbeeld uw smartphone, tablet, notebook en laptop maar ook met Mac-systemen en PS4. Indien u een TV met Bluetooth-ondersteuning heeft kunt u deze draadloze koptelefoon ook gebruiken om ongestoord films te kijken. Heeft u een MP3-speler en wilt u de hoofdtelefoon gebruiken om muziekfragmenten te beluisteren? Ook dit is mogelijk want de slimme stereo-headset heeft een 3.5 mm audio ingang.

Handsfree communiceren

De ASUS Cerberus Bluetooth over-ear koptelefoon rood heeft een ingebouwde microfoon met noise cancelling. Dit betekent dat de microfoonunit geluiden met lage frequenties detecteert en op die manier achtergrondgeluiden reduceert. Wat dit model extra speciaal maakt is dat het ontwerp een dubbele microfoon heeft: een afneembare boommicrofoon via welke u tijdens gaming met medespelers kunt communiceren en een in-line microfoon voor handsfree bellen wanneer u in de auto zit of uw handen vol heeft. De microfoonunit heeft een frequentiebereik van 50 Hz tot 16 kHz en de 60 mm neodymium magneet drivers leveren een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz waardoor u ook de lage bastonen kunt ervaren.

Comfortabele geluidservaring

De ASUS Cerberus Bluetooth over-ear koptelefoon rood is uitgerust met full-size 100 millimeter oordoppen. Deze zachte schuimoordoppen bedekken uw gehele oor en sluiten u daarom als het ware af van de buitenwereld. Via deze stereo-headset naar muziek luisteren is daarom niet alleen een bijzonder comfortabele ervaring maar ook een ongestoorde en complete luisterervaring. Wanneer u deze Bluetooth gaming-headset bestelt ontvangt u tevens een 4-polig 3.5 mm naar 2 x 3.5 mm adapterkabel. Deze aansluitkabel is 1.3 meter lang en geeft u veel bewegingsvrijheid. Doordat de headset slechts 266 gram weeg kunt u zonder problemen langdurig gamen zonder dat dit u hoofdpijn oplevert.

Specificaties

MerkASUS Cerberus
Aansluiting3.5mm jack
Kabellengte1.2 meter
ExtraMicrofoon, Noise cancelling
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie