Koptelefoon - On ear

Momenteel helaas uitverkocht
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 101438
€ 11,99 (Incl. BTW)
Productcode: 101438
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 11,99Aantal 10-49: € 11,57Aantal 50-249: € 10,55Aantal 250+: € 9,59
Meer informatie over dit product

Met deze HQ-HP136HF koptelefoon op uw hoofd, hoort u alle geluiden, elk detail, elk instrument en elke stem in optimale vorm. Dit komt omdat de hoofdtelefoon comfortabel zit en omdat hij altijd goed past. Het comfortabele komt door de verstelbare hoofdband, het zeer lichte gewicht en het zachte schuim op de twee plekken waar het geluid uit komt. Hierdoor kunt u de koptelefoon gerust de hele dag dragen zonder last te krijgen van pijnlijke oren. Daarnaast past de koptelefoon dus altijd goed op het hoofd. Dit komt door de verstelbare hoofdband. Hiermee schuift u de band groter of kleiner, afhankelijk van het formaat van uw hoofd.

Drivers

De HQ-HP136HF koptelefoon heeft neodymium-drivers van 3 centimeter. Het is verder een Over-ear koptelefoon. Deze drivers zijn aan de binnenzijde dus voorzien van een zachte schuimlaag voor een stukje extra comfort. Omdat het een Over-Ear hoofdtelefoon is, vallen ze volledig over de oren en heeft u geen last van omgevingsgeluid. Hierdoor kunt u heerlijk opgaan in de muziek of in bijvoorbeeld de podcast. Waar u de koptelefoon ook gebruikt, of dat nu in de trein is, op kantoor of in bed zodat uw partner geen last heeft van het geluid, hij zit altijd lekker en het geluid is altijd goed.

3.5 mm jack

Deze koptelefoon van het merk HQ werkt verder met een veelgebruikte 3.5 mm jack-connector. Deze zit aan het uiteinde van een 1,2 meter lange kabel. Let er dus wel op dat dit geen draadloze hoofdtelefoon is. Wilt u dit wel? Bekijk dan ons assortiment. Het voordeel van een bedrade koptelefoon is dat het een kwestie is van inpluggen en luisteren. Bij draadloze exemplaren moet het apparaat in kwestie bijvoorbeeld Bluetooth hebben en moet de accu of moeten de batterijen in de koptelefoon vol zijn. Daar heeft u bij deze koptelefoon met draad dus geen last van. Plug hem in uw smartphone, tablet, laptop of muziekspeler en geniet alleen van het geluid.

Specificaties

Aansluiting3.5mm jack
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie