"

Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 4142113

Deze Twinkly Strings Special Edition is een slimme LED kerstboomverlichting die kan worden bediend via app en spraakassistenten. Met een verlichte lengte van 32 meter kunt u flinke oppervlaktes bestrijken. De verlichting bestaat uit 400 RGBW leds, speciaal ontworpen met een platte kop om indrukwekkende helderheidsniveaus en een perfecte kleurtint te bereiken. Hiermee gaat Twinkly Strings verder dan de traditionele decoratieve kerstverlichting. Verder wordt een Bluetooth- en wifi controller ingezet, gekoppeld aan een ultramoderne smartphone-applicatie die het hele jaar door nieuwe niveaus van lichtontwerp en creativiteit in huis brengt.

Kenmerken

• Merk: Twinkly
• Soort: universele verlichting voor boom, wand etc.
• Lamptype: led (400 lampjes)
• Lichtkleur: RGBW
• Voeding: netstroom
• Verlichte lengte: 32 meter

Diverse functies

Kerstverlichting van Twinkly is via uw eigen thuisnetwerk op afstand te besturen om zo lichteffecten en tinten wit te kunnen kiezen. De gratis bijpassende app kalibreert via de camera op uw smartphone uw product om ieder individueel lampje in beeld te brengen op uw scherm. In deze weergave kunt u vervolgens de gewenste effecten, kleuren en combinaties instellen. Gratis effecten zijn te downloaden, of eigen effecten kunnen ontworpen worden door patronen te tekenen op uw scherm. Het verbinden van twee of meer Twinkly-producten om daar eenzelfde effect aan te geven is ook een optie, net als het synchroniseren van meerdere producten van dit merk om op een aantal plekken dezelfde lichteffecten te laten zien.

Twinkly

Het begon ooit als een idee op Kickstarter. Inmiddels is Twinkly met zijn smartphone app een razend populair kerstgadget. Maar wat is dan het verschil met traditionele kerstverlichting zult u zich afvragen, moet ik mijn oude nog prima functionerende kerstboomverlichting hiervoor weggooien? Antwoord is nee, maar als u eenmaal met uw smartphone en Twinkly aan de slag bent geweest wilt u niet meer anders. Zo kunt u met behulp van een enkel mobieltje grotere projecten synchroon of individueel van elkaar verlichten en/of bedienen.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Installatie instructie
Specificaties
Aantal lampjes400
LamptypeLed
LichtkleurRGBW
MerkTwinkly
SoortBoomverlichting
ToepassingBinnen en buiten
Verlichte lengte32 meter
VoedingNetstroom
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
  Handleiding
Andere producten in deze categorie
Kerst Lichtgordijn LED - Ijspegel
  • Lichtkleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 25,99
E10 lamp
  • Lichtkleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 1,89
E10 lamp
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 1,89
E10 lamp
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 5,49