Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 1416642

Deze Konstsmide 2912-280 papieren kerstster is een stukje decoratie tijdens de feestdagen. Deze ster, die door middel van een lampje binnenin oplicht, is gemaakt van papier en kunt u overal ophangen, bijvoorbeeld voor een raam, bij een deur, of tegen een muur aan. Als de decoratie eenmaal hangt, zal uw woning gelijk die gezellige kerstsfeer hebben. Deze decoratie is gemaakt van goudkleurig papier waardoor hij een luxueuze uitstraling heeft. Het maakt verder ook niet uit wat voor type interieur u heeft, of dat nu modern, strak, klassiek of industrieel is; deze kerstster zal altijd mooi staan. De ster heeft een aansluitkabel waaraan de stekker zit en een aan-en-uitknop.

Formaat

Als u er voor kiest om dit op te hangen, dan wilt u natuurlijk wel dat deze ster overal goed te zien is, ook als u iets verder van het decoratiestuk afstaat. Dat is bij de Konstsmide 2912-280 papieren kerstster zeker het geval. Deze ster heeft namelijk een opvallende gouden kleur en een diameter van 78 centimeter. Een mooi extra detail is de geperforeerde structuur van de kerstster, iets dat de ster net wat meer cachet geeft.

Verlichting tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen in de maand december steken we traditiegetrouw allerlei soorten lichtjes aan, bijvoorbeeld in de vorm van verlichting in de kerstboom tot aan allerlei oplichtende (kerst)figuurtjes. Maar wist u dat er ook oplichtende kerststerren bestaan? Deze papieren uitvoering, bestaande uit een ster met 7 punten, van het merk Konstsmide kan tevens bijdragen aan deze gezelligheid. In deze Konstsmide 2912-280 papieren kerstster kunt u namelijk een lampje draaien zodat de ster mooi oplicht. Dit lampje moet u nog wel zelf aanschaffen en moet een E14-fitting hebben. Als deze decoratie eenmaal hangt, zult u direct de kerstsfeer en de daarbij behorende gezelligheid ervaren.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.642.484+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Specificaties
Aan/uit schakelaarJa
Afmetingen78 x 78 x 13.5 cm
BeschermingsgraadIP20
FittingE14 (ex. lamp)
Inhoud verpakkingKerstster
Kabellengte5 meter
Kleur kabelWit
MerkKonstsmide
SoortKerstster
ToepassingBinnen
VoedingNetstroom
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.642.484+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Andere producten in deze categorie
Reservelampje voor Buiten
  • Lichtkleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 3,19