Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 1367831
Kerstversiering - Netverlichting

Dit verlichtingsnet met cherry LEDs van Konstsmide brengt de traditionele, warme kerstsfeer in of rondom je woonplek. Het sfeervolle net is geschikt om een binnen- of buitenkerstboom mee te verlichten. Ook struikgewas en of ander buitengroen laat zich met dit net makkelijk en sfeervol decoreren! Het mooi afgewerkte net heeft mat witte LED bolletjes en geeft de perfecte gezellige, warmwitte lichtkleur zowel binnen als buiten. Je kunt met dit net ook je erfafscheiding decoreren met behulp van tie ribs en je ramen, tuindeuren of schuifpui met behulp van zuignappen. Het weerkaatsende licht geeft dan een extra sfeervol effect.

De kabelkleur is zwart waardoor het net niet storend opvalt in bomen. De LED lampjes zijn zeer energiezuinig. Ze zijn extreem duurzaam en daarom niet vervangbaar. Het net heeft een lang aansluitnoer en is eenvoudig aan te brengen.

De transformator kan zowel binnen als buiten worden aangesloten. Het net is niet verlengbaar. Vermogen van dit snoer is 80x 0.03W, 24V. Het net is Semko Intertek goedgekeurd.

Geschikt voor binnen en buiten.

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 80
Vervangbare lampjes: nee
Kleur lampjes: Warm wit
Kleur snoer: Zwart

Afmetingen van de verlichting
Breedte: 2 meter
Hoogte (Vallengte): 2 meter
Lengte aansluitsnoer: 10 meter

Voeding
Transformator 24V

Beschermingsgraad: IP44 IP44
IP44 betekent dat de behuizing een elektrisch apparaat beschermt tegen bepaalde invloeden van buitenaf, zoals middelgrote voorwerpen en incidenteel opspattend water. IP44 betekent echter niet dat de behuizing volledig afgesloten is. U kunt het product dus niet constant buiten laten of blootstellen aan andere invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld zon, regen, sneeuw). Het product zal daardoor onherroepelijk - elektrisch of mechanisch - beschadigd raken.


Kerst Accessoires:
- Tijdschakelaars
- 230 volt verlengkabels
- Stekkerdozen
- Kabelbinders

Specificaties
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.658.117+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie