Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 1367894

Hang deze Konstsmide 6102-103 kerstster op en u heeft direct een gezellige kerstsfeer in huis, op kantoor of op elke andere plek waar u gezelligheid en sfeer wilt hebben. Er zitten 24 LED-lampjes in die ervoor zorgen dat de verlichting een gezellige warm witte kleur geeft. De kabel met daaraan een stekker die u in het stopcontact dient te steken, is transparant van kleur. Hierdoor kunt u deze goed wegwerken en valt hij niet zo op. Deze kabel is ruim 4 meter lang en dus heeft u veel vrijheid waar u de verlichting op wilt hangen. Het hoeft dus niet per se direct naast een stopcontact te zijn. De ster is verder 32 cm bij 34 cm bij 8 cm groot en licht dus op.

Leuk design

Door de gehele ster zitten 24 LED-lampjes die oplichten als u de stekker in het stopcontact steekt. Door de verdeling van deze lampjes licht de ster gelijkmatig op en is hij goed te zien. Hang hem op achter het raam, op een muur of tegen een meubelstuk en u haalt direct een stukje gezelligheid in huis. Natuurlijk worden kerststerren vooral rond de kerstdagen als decoratie in huis gehangen, maar hij is zo leuk dat u hem tevens prima de rest van het jaar kunt gebruiken. Eenmaal opgehangen is er gelijk sfeer. De ster zelf is verder gemaakt van de kunststof acryl.

Energiezuinig

Omdat de Konstsmide 6102-103 kerstster gebruikmaakt van LED-lampjes, is het tevens een zeer energiezuinige manier van verlichten. Door gebruik te maken van LED-verlichting in plaats van bijvoorbeeld gloei- of halogeenlampen denkt u zowel aan het milieu als aan uw portemonnee. De Konstsmide 6102-103 wordt ook niet warm, dus hij is naast duurzaam ook veilig om te gebruiken, ook met kinderen in de buurt.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.714.891+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Specificaties
Afmetingen32 x 34 centimeter
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster, adapter
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
LamptypeLed (24 lampjes)
LichtkleurWarm wit
MerkKonstsmide
Snoerlengte4 meter
ToepassingBinnen
VoedingNetstroom
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.714.891+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Andere producten in deze categorie