Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 3311568
Kerstster

Met de Konstsmide 1200-993 kerstster, met oplichtende lampjes, wordt het creëren van gezelligheid een simpele aangelegenheid. Door de gehele ster zitten 50 ledlampjes die oplichten als u hem aanzet en er 3 AA-batterijen in steekt. Door de verdeling van deze lampjes over de gehele buitenrand van de kerstster, licht de ster gelijkmatig op en is hij overal in huis goed te zien. Hang hem bijvoorbeeld op achter het raam of tegen een wandje en het voelt direct als Kerstmis. Want natuurlijk worden kerststerren vooral rond de kerstdagen als decoratie in en rondom het huis gehangen, maar omdat hij verder vrij neutraal is en er zo leuk uitziet, kunt u hem ook prima de rest van het jaar gebruiken als decoratie.

De verlichting

De Konstsmide 1200-993 kerstster is verder 45 centimeter bij 45 centimeter, u zult de ster overal in huis kunnen zien. Als u hem achter het raam hangt, zullen ook de voorbijgangers kunnen genieten van de kerstster. In de buitenrand van de ster zitten 50, gelijkmatig over het oppervlakte verdeelde, kleine ledlampjes. Deze geven een warm witte kleur en dragen hiermee hun steentje bij aan de gecreëerde kerstsfeer in huis. Let er alleen wel op dat u deze decoratie alleen binnen ophangt, want hij kan niet tegen water.

Duurzaam

Nu we het toch over de lampjes hebben: ze gaan erg lang mee. Dit komt omdat het ledlampjes zijn. Deze hebben als eigenschappen dat ze niet warm worden, en daardoor niet doorbranden en lang meegaan en dat ze vrijwel geen energie nodig hebben. U hoeft niet om de haverklap de batterijen te verwisselen, wat weer goed is voor de sfeer. Zoekt u een simpele manier om direct een kerstsfeer te creëren, dan is deze Konstsmide 1200-993 kerstster een goede optie om in overweging te nemen.


Type: Metaal,
Toepassing: Binnen,
Aantal Lampen: 50,
Voeding: 3x AA-batterij,
Afmeting: H45 x B45 cm.


Kerst Accessoires:
- Kabelbinders
- Batterijen
- Batterij adapters

Specificaties
MetaalWarm wit
ToepassingBinnen
Aantal lampjes50
Voeding3x AA-batterij
AfmetingenØ45 centimeter
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22 uur besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.221.599+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie