Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 1367722
Kerstkrans - Koper

Deze stijlvolle Konstsmide 2890-603 kerstkrans is met de hand gemaakt en gepolijst en heeft een diameter van 32 cm. Konstsmide is al 40 jaar marktleider als het gaat om sfeerverlichting voor binnen en buiten, maar is ooit begonnen als smederij. De Konstsmide 2890-603 kerstkrans is een combinatie van expertise in metaalbewerking en ervaring in innovatieve ledoplossingen. De verschillende onderdelen van deze metaalkrans zijn geproduceerd in fabrieken van het bedrijf zelf en dit design is volgens EU-protocol getest op duurzaamheid en veiligheid. De 30 ledlampjes zijn kundig vervlochten met het koperkleurige metaaldraad en verspreiden een warm wit licht.

De perfecte decoratie

Plaats de Konstsmide 2890-603 kerstkrans op een mooi aangeklede tafel zodat deze een aangename sfeer creëert tijdens het kerstdiner. Doordat dit moderne ontwerp van metaaldraden is gemaakt kunt u het echter ook op verschillende manieren ophangen. Zo kunt u ervoor kiezen de verlichte koperkrans aan een spijker aan de muur te bevestigen of als vensterdecoratie voor het raam te hangen. Het ontwerp biedt daarnaast de mogelijkheid om de decoratiekrans aan een lamp of kast te bevestigen. De lichtkrans werkt via netstroom en heeft een drie meter lange aansluitkabel. De kabel is transparant en valt hierdoor amper op, zelfs wanneer de krans aan uw raamkozijn hangt. Aan het einde van de kabel bevindt zich een 230 volt transformator waarmee u de koperkrans op het stroomnetwerk aansluit via een stopcontact.

Licht en milieu

Deze kerstverlichting is met een energielabel A een van de zuinigste opties beschikbaar. Door het gebruik van ledlichten bespaart dit metaaldesign tot 80% meer energie. Het verschil tussen ledlampen en gloeilampen is dat een gloeilamp veel elektriciteit verbruikt aan warmte terwijl in het geval van een ledlamp maar liefst 95% van de stroom besteed wordt aan lichtvoorziening. In vergelijking met een spaarlamp is een leddiode milieuvriendelijker doordat het geen kwik bevat. U kunt de lichtsterkte van deze koperen kerstkrans aanpassen via de ingebouwde dimfunctie.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44
AfmetingenØ32 centimeter
Inhoud verpakkingKerstkrans
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
MateriaalPVC, koper
MerkKonstsmide
DimbaarJa
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.483.570+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie