Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 1305348
Kerstkrans - Groen

Met een IP-klasse van 44 kan deze Best Season kerstkrans met verlichting beschut buiten opgehangen worden. Het lichtsnoer is beschermd tegen opspattend water en vaste voorwerpen groter dan een millimeter. U wordt wel aanbevolen deze decoratie niet het hele jaar buiten te laten hangen, zodat u langer van deze verlichte dennenkrans kunt genieten. U sluit deze kerstdecoratie eenvoudig aan via de 500 centimeter lange pvc-kabel (groen). Aan het uiteinde van de kabel zit een 24 DC 1VA IP44 Schuko-transformator met stekker waarmee u de Best Season kerstkrans met verlichting binnen op de netstroom kunt aansluiten. Wanneer u deze kransversiering aan het raamkozijn hangt kunt u de aansluitingskabel via een raampje naar binnen halen en de stekker in het stopcontact steken.

Krans aan de deur ophangen

Het is erg leuk om een lichtkrans bij de voordeur te hebben maar deze bevestigen is niet altijd even makkelijk. Wanneer u vaak de voordeur opent maar de deur niet wilt beschadigen door een spijker te gebruiken of uw deur niet van hout is, kunt u denken aan dubbelzijdig tape of een grote zuignap (bijvoorbeeld van een ongebruikt GPS-systeem). U kunt de Best Season kerstkrans met verlichting dan met een mooi lint of een rustiek touw aan de zuignap hangen.

Duurzame decoratie

Deze lichtdecoratie heeft een diameter van 38 centimeter en is tien centimeter diep. Dit mooie ontwerp zal zeker niet onopgemerkt blijven in de buurt. Het kransdesign wordt verlicht door 16 zuinige warm witte ledlampjes, deze lichtjes besparen energie en zijn daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. De levensduur van deze lampjes is 5000 uur, wat betekent dat u bij een dagelijks gebruik van drie uur per dag meer dan vier jaar gebruik kunt maken van deze krans.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44
AfmetingenØ38 centimeter
Inhoud verpakkingKerstkrans
Kleur kabelGroen
MateriaalPVC
MerkChristmas Gifts
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.483.570+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie