Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1305344
Kerstkrans - Groen

Deze Best Season kerstkrans met verlichting is een simpele en stijlvolle kerstdecoratie die u zowel binnen als buiten kunt ophangen. Door een IP44 beschermingswaarde kan opspattend water de aansluitingskabel en het batterijcompartiment niet beschadigen en blijft het lichtsnoer ook werken wanneer het regent. Hang deze klassieke lichtkrans aan de voordeur om gasten een vrolijk welkom te heten tijdens de kerstperiode, of bevestig deze aan het raamkozijn zodat u ook zelf vanuit de woonkamer kunt genieten van het sfeervolle licht dat deze twijgenkrans verspreidt. De Best Season kerstkrans met verlichting heeft een diameter van 40 centimeter en een diepte van zeven centimeter.

Een verlicht kerstfeest

De Best Season kerstkrans met verlichting is voorzien van 15 ledlichtjes die zeker als het ’s avonds helemaal donker is geworden een aangenaam warm wit licht schijnen. De lampjes hebben een levensduur van 5000 uur. Als u deze lichtkrans het hele jaar drie uur per dag laat branden zou u maar liefst 4.5 jaar gebruik kunnen maken van deze gevlochten decoratie. De ledlampjes (3V) verbruiken slechts 0.06 watt per lampje, wat deze dennenkrans een duurzame keuze maakt. Let er wel op dat de benodigde batterijen niet worden meegeleverd en u zelf van tevoren drie AA-batterijen aanschaft. U kunt deze eenvoudig en voor een zachte prijs bijbestellen via Allekabels, zo ontvangt u de kerstkrans en de batterijen tegelijkertijd en kunt u de dennendecoratie meteen ophangen.

Handige tijdschakelaar

De on/off switch van deze vensterkrans is uitgerust met een timer waarmee u zelf bepaalt wanneer het lichtsnoer uitgaat. De timer geeft u de keuze om het licht voor zes uur te laten branden, de lichtjes 18 uur lang uit te houden waarna deze weer aan gaan en daarnaast is er ook een herhaaloptie mogelijk. Zo heeft u ’s avonds altijd kerstlichtjes branden zonder dat u hiervoor iedere keer naar buiten hoeft om de lichtjes aan of uit te zetten. De schakelaar van deze sfeerverlichting zit aan een groen snoertje van 20 centimeter waardoor u deze goed tussen de takjes kunt verstoppen zodat deze niet zichtbaar is.


Benodigde batterij: 3x AA-batterijen (excl.)
Beschermingsgraad: IP44 IP44
IP44 betekent dat de behuizing een elektrisch apparaat beschermt tegen bepaalde invloeden van buitenaf, zoals middelgrote voorwerpen en incidenteel opspattend water. IP44 betekent echter niet dat de behuizing volledig afgesloten is. U kunt het product dus niet constant buiten laten of blootstellen aan andere invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld zon, regen, sneeuw). Het product zal daardoor onherroepelijk - elektrisch of mechanisch - beschadigd raken.


Kerst Accessoires:
- Kabelbinders
- Batterijen
- Batterij adapters

Specificaties
BeschermingsgraadIP44
AfmetingenØ40 centimeter
Inhoud verpakkingKerstkrans
Kleur kabelGroen
MateriaalPVC
MerkChristmas Gifts
TimerfunctieJa
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22 uur besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 15 dagen na aankoop
 2.613.662+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

23 mei

Gewoon top!

Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Gewoon top. Lees meer

Ron

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie