Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerst Lichtslang

Kerst lichtslang geschikt voor binnen en buiten

Zoekt u sfeervolle kerstverlichting? Tegenwoordig wordt niet zomaar gekozen voor gewone kerstdecoratie, maar vooral voor kerstverlichting buiten en binnen. Bij Allekabels vindt u een breed assortiment aan verlichting en andere kerstdecoratie. Er zijn verschillende types kerst lichtslangen. Zo zijn er LED slingers en lichtsnoeren met andere soorten lampen. De traditionele versie kerst lichtslang is een flexibel snoer gemaakt van gekleurde kunststof, met daarin LED lampen of andere lampen die permanent branden. Inmiddels zijn er meerdere uitvoeringen, zoals multicolor lichtslangen. Verder zijn er snoeren voor binnen en lichtsnoeren voor buiten. Kijk op de betreffende productpagina of uw kerst lichtslang geschikt is voor buitengebruik.

Verschillende lengtes

Kerst lichtslangen voor binnen en buiten zijn te koop in vele types en ook in verschillende lengtes. Waren de eerste versies nog niet echt heel lang, inmiddels zijn er modellen die 45 meter lang zijn en op een haspel geleverd worden. Zo kunt u hele straten verlichten met een serie lichtslangen. De verlichting kunt u verlengen of inkorten door ze te knippen. Het kunststof snoer kan per serie lampen worden geknipt, hoeveel lampen dat zijn verschilt per type slang. Dit staat op de productpagina van het lichtsnoer aangegeven. Hoeveel meter slang heeft u nodig? Welke kleur? Welke types zijn er? Allekabels helpt u graag verder.

De kleuren van kerstmis

Kerst lichtslangen komen in allerlei kleuren, van wit tot multicolor. Welk kleurenthema heeft uw kerst dit jaar? Voor de kerstdagen zijn de kleuren warm wit, koud wit, rood en groen erg geschikt. Met een RGB kerst lichtslang kunt u zelf instellen welke kleur u wilt, zo kunt u elke dag wat anders kiezen! Voor halloween kunt u overigens wat meer opvallende kleurcombinaties kiezen, zoals groen, geel en roze. Daarnaast zijn er nog veel andere kleuren beschikbaar.

Accessoires

Een van de handige kenmerken van kerst lichtslangen is dat ze zo flexibel zijn. Niet alleen zijn ze buigzaam en kunnen dus in elke gewenste vorm worden gelegd. Ze zijn ook aan elkaar te koppelen. Om de verbindingen te leggen, heeft Allekabels koppelaccessoires, in haar assortiment. Zo is er een 2-weg koppelstuk, een 3-weg T-connector en een 4-weg X-connector. Verder is er een eindkap te koop. Gebruik lijm aan beide zijden van de connector om de verbinding waterdicht te maken. Om de kerst lichtslang aan muur, plafond of reling en dergelijke te bevestigen, vindt u bij ons handige sets van 20 montageclips.

Uw kerst lichtslang online kopen

Een kerst lichtslang koopt u online bij Allekabels. Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kerst lichtslang of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie