Kabelschoen Kabelschoentang

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Kabelschoen Krimptang,
Type: Knijptang,
Afmeting: 230mm,
Doorsnede: 0,5 - 6mm².
Productcode: 1281517
voorraad: 3.054
€ 11,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1281517
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

Kabels kunnen met behulp van een kabelschoen aan een apparaat verbonden worden. Een kabelschoen is een klein geleidend stukje materiaal dat vaak voorzien is van een oogje of een andere manier om bevestigd te worden aan een apparaat. Aan de andere kant van de kabelschoen zit een deel dat om het gestripte stukje van een kabel kan worden geplaatst en vervolgens kan worden vastgeknepen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een kabelschoentang. Deze kan kabelschoenen samenknijpen om ze op de kabel voor bevestiging vast te klemmen. De Goobay kabelschoentang is een goed voorbeeld van een exemplaar dat voor verschillende soorten kabelschoenen gebruikt kan worden.

Technische eigenschappen

Dit product kan gebruikt worden voor het samenknijpen van verschillende soorten kabelschoenen. De Goobay kabelschoentang is geschikt voor kabelschoenen met een doorsnede van 0,5 millimeter tot 6 millimeter. Het is afhankelijk van de kabelschoen en het type welk formaat er gebruikt kan worden in combinatie met dit product. Voor rode kabelschoenen geldt dat de tang gebruikt kan worden voor een doorsnede van minimaal 0,5 millimeter en maximaal 1,5 millimeter. Blauwe kunnen worden vastgeklemd met een doorsnede van ten minste 1,5 millimeter en maximaal 2,5 millimeter en gele exemplaren mogen een doorsnede van minimaal 4 millimeter hebben met een maximale doorsnede van 6 millimeter.

Overige eigenschappen

De Goobay kabelschoentang zelf heeft een lengte van 230 millimeter en ligt comfortabel in de hand. Dit komt voornamelijk door de handgrepen die voorzien zijn van een laag kunststof die gevormd zijn naar de hand. De tang is voorzien van een powerlock en van gespen die ervoor zorgen dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt. Dit zorgt ervoor dat elke kabelschoen volledig en compleet kan worden vastgezet aan het uiteinde van een draad. Dit product is alleen geschikt voor het gebruik in combinatie met de eerder genoemde kabelschoenen.

Extra informatie

Voor gebruik moet de kabel waar de kabelschoen op gemonteerd moet worden eerst voor een deel worden gestript. Dit deel wordt in de onderkant van de kabelschoen geplaatst en kan vervolgens met de tang worden samengeknepen. Dit product is niet geschikt voor het knippen van materialen. Om andere soorten kabelschoenen of connectoren vast te klemmen op een kabel moet er gebruik worden gemaakt van een uitvoering die geschikt is voor die specifieke soort. Deze versie van het merk Goobay is geschikt voor professioneel en thuisgebruik.

Specificaties

Kabelschoen Krimptang
TypeKnijptang
Afmeting230mm
Doorsnede0,5 - 6mm²
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie