Kabelgoot - Aluminium - 33 x 18 mm

Momenteel helaas uitverkocht
Kabelgoot - Aluminium - Wit,
Lengte: 1100 mm,
Breedte: 33 mm,
Hoogte: 18 mm.
Productcode: 1097861
€ 12,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1097861
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
Meer informatie over dit product

Het wegwerken van bekabeling zorgt er vaak voor dat een ruimte meer rust uitstraalt. In ruimtes zoals een kantoor of een woonkamer zijn vaak verschillende apparaten geplaatst die door middel van kabels met elkaar verbonden zijn. Hierbij kunt u denken aan apparaten zoals een televisie, een geluidsinstallatie, een digitale ontvanger, een computer, een modem, een beeldscherm en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat de bekabeling netjes kan worden weggewerkt kunt u gebruikmaken van een kabelgoot. Met een goot zoals de Goobay aluminium kabelgoot (1.10) meter kunnen kabels eenvoudig worden opgeruimd. Dit product is eenvoudig op maat te zagen, te bevestigen aan een muur of ander oppervlak en kan met behulp van bijvoorbeeld hoekstukken andere delen met elkaar verbinden.

Technische eigenschappen

Dit product is eenvoudig op maat te zagen met behulp van een ijzerzaag. Deze uitvoering is gemaakt van aluminium en biedt de mogelijkheid om verschillende kabels netjes weg te werken. Voor de montage van de goot kan er gebruik worden gemaakt van de aanwezige schroefgaten. Deze zijn bedoeld voor het monteren van het product op een muur of een ander oppervlak. Maakt u gebruik van meerdere kabelgootdelen, dan kunnen deze met elkaar verbonden worden door middel van koppelstukken of door gebruik te maken van hoekstukken.

Overige eigenschappen

Zodra de Goobay aluminium kabelgoot (1.10) meter op maat gemaakt is en gemonteerd is, kunnen de kabels worden weggewerkt. Deze worden in de goot zelf geplaatst die hiervoor geopend kan worden. Vervolgens worden de kabels in de goot geplaatst en kan het geheel worden gesloten. Dit product heeft een lengte van 1100 millimeter, is 33 millimeter breed en 18 millimeter hoog. Het is afhankelijk van het aantal en de dikte of deze afmetingen voldoende zijn. Wanneer meerdere kabels of exemplaren met een grote dikte weggewerkt moeten worden, is het aan te raden om gebruik te maken van een groter formaat kabelgoot.

Extra informatie

Voor de montage van dit product moet er gebruikgemaakt worden van gereedschap. Met een ijzerzaag is het mogelijk om de goot in een gewenste maat te zagen en voor de bevestiging dienen schroeven door de schroefgaten te worden geplaatst. De schroeven voor de montage van zijn niet inbegrepen bij het product. Wanneer de kabelgoot over een grotere afstand moet worden gelegd of wanneer er delen, bijvoorbeeld in een hoek, met elkaar verbonden moeten worden, dan kan gebruik worden gemaakt van extra onderdelen zoals hoekstukken.

Specificaties

Kabelgoot - Aluminium - Wit
Lengte1100 mm
Breedte33 mm
Hoogte18 mm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie