USB C SD kaartlezer

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB C SD kaartlezer Geschikt voor: SD
   
USB C SD-kaartlezer,
Type: 3e gen - 5 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: SD slot,
Geschikt voor: SD
Productcode: 3300045
voorraad: 3
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 54,99
€ 54,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3300045
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 54,99
Meer informatie over dit product

Met de Apple USB C 3.0 naar SD kaartlezer kunt u zeer eenvoudig een geheugenkaart gebruiken op verschillende soorten apparaten van Apple. Door de aanwezige USB C stekker is het mogelijk om de kaartlezer te koppelen aan een Apple iMac, een Apple MacBook of een Apple iPad. Het apparaatje bestaat uit een klein wit blokje dat aan de ene kant voorzien is van een USB aansluiting voor de kabel die verbinding kan maken met het apparaat. Aan de ander zijde zit een kaartlezer die geschikt is voor verschillende soorten SD kaarten. Voor het gebruik van dit artikel wordt de nodige kabel meegeleverd waarmee de kaartlezer aan de USB C poort gekoppeld kan worden.

Technische gegevens

De Apple USB C 3.0 naar SD kaartlezer is bedoeld om geheugenkaarten uit te lezen van het type SD, SDHC en SDXC. Dit product is geschikt voor snelle SD kaarten met UHS II technologie en kan ook gebruikt worden met oudere typen SD kaarten. Het is ook mogelijk om verschillende soorten adapters te gebruiken zodat u bijvoorbeeld een micro SD kaart kunt koppelen met uw apparaat. Door de eigenschappen van dit product hoeft er geen software te worden geïnstalleerd. U plaatst de kaart in de lezer en koppelt de kabel aan de computer of iPad. De kaartlezer is zo ontworpen dat andere poorten van het apparaat niet worden geblokkeerd.

Meer informatie

Deze Apple USB C 3.0 naar SD kaartlezer is bedoeld om gebruikt te worden met een MacBook, iMac of een iPad. Voor de aansluiting op een iPad kan deze kaartlezer gekoppeld worden met een 11-inch iPad Pro of een 12,9-inch iPad Pro van de 3e generatie. Doordat er gebruik wordt gemaakt van USB versie 3.0 technologie, kan er bij gebruik van een USB 3.0 poort zeer snel gewerkt worden. Gegevens kunnen dan met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde uitgewisseld worden. Het heeft systeem een USB C versie 2.0 aansluiting, dan kan er ook gebruik worden gemaakt van de kaartlezer van Apple. De maximale snelheid is dan 480 Mbit per seconde.

USB C SD-kaartlezer,
Type: 3e gen - 5 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: SD slot,
Geschikt voor: SD

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie