USB C 2 in 1 kaartlezer

USB C 2 in 1 kaartlezer
   
USB C 2 in 1 kaartlezer,
Type: USB 3.0 tot 5 Gb/s - Super Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB C,
Geschikt voor: SD / Micro SD.
Productcode: 1680603

230
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1680603
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

De Goobay USB C 2 in 1 kaartlezer beschikt over een C stekker aan de ene kant van de behuizing die gebruikt kan worden op een C poort van een computer of een laptop. Deze is klein, plat en compact en is zo ontworpen dat hij op twee manieren in een aansluiting kan worden geplaatst. Aan de andere kant van het apparaat is een USB A stekker gemonteerd. Deze kan gebruikt worden als er beschikking is over een A verbinding. De beide stekkers dienen voor het koppelen van het apparaat aan een PC of een laptop.

Overige eigenschappen

Aan de zijkant van de Goobay USB C 2 in 1 kaartlezer zijn twee aansluitingen voor geheugenkaarten geplaatst. Dit zijn een slot voor een micro SD kaart en voor een standaard SD kaart. Door de lezer in een aansluiting te plaatsen, dit is afhankelijk van de beschikbare mogelijkheden, kan deze gebruikt worden. Zodra de lezer van een SD of een Micro SD kaart wordt voorzien zal deze als extern geheugen worden herkend door de PC. De kaartlezer is Plug and Play en direct klaar voor gebruik.

Extra snelheidsgegevens

Dit product is uitgevoerd met Universal Serial Bus versie 3.0 SuperSpeed technologie. Hiermee is het mogelijk om gegevens tussen een gekoppelde computer of laptop en de aangesloten datakaart uit te wisselen met een snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde. De computer moet dan wel voorzien zijn van een C of A verbinding met Universal Serial Bus 3.0 standaard. Met type 2.0 zal de snelheid maximaal 480 Mbit per seconde zijn en met 1.1 is dit slechts 12 Mbit per seconde. Het product is voorzien van Led-indicatie waarmee de activiteit van de verbinding wordt getoond tijdens het gebruik.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie