USB C 3.0 kaartlezer

Momenteel helaas uitverkocht
USB kaartlezer,
Type: USB 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB C,
Geschikt voor: SD / Micro SD.
Productcode: 1680602
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1680602
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Compact, eenvoudig te gebruiken en geschikt voor het uitlezen van verschillende soorten geheugenkaarten, dat is de Goobay 59090 USB C 3.0 kaartlezer. Dit kleine apparaatje heeft de afmetingen van een standaard USB-stick, maar heeft toch een iets ander doel. De stick kan gekoppeld worden aan apparaten die uitgerust zijn met een USB C poort. Daarvoor heeft de kaartlezer een omkeerbare USB C 3.0 stekker aan de onderkant. Dat is een compacte stekker die door de vormgeving van de connector op twee manieren in een aansluiting geplaatst kan worden. Dit artikel heeft een led lampje aan de bovenkant om de activiteit van het apparaatje te tonen als deze in gebruik is.

Technische gegevens

Met dit product heeft u eenvoudig de mogelijkheid om gegevens van en naar verschillende soorten geheugenkaarten uit te wisselen. Dat is mogelijk als u gebruikmaakt van een SD kaart, een SDHC kaart, een SDXC kaart oe een micro SD kaart. Daarvoor zijn er aan de zijkant van de Goobay 59090 USB C 3.0 kaartlezer twee aansluitingen geplaatst. Als het artikel gekoppeld is met een computer of laptop, dan is het mogelijk om gegevens met hoge snelheden te verwerken. Dit product maakt gebruik van USB versie 3.0 Super Speed technologie. Is het gekoppeld systeem ook uitgerust met deze techniek, dan is een snelheid voor de overdracht van gegevens mogelijk van maximaal 5 Gbit per seconde.

Overige informatie

Wordt er gebruikgemaakt van een USB 2.0 aansluiting, dan is de maximale snelheid voor het overzetten van bestanden 480 Mbit per seconde. Deze Goobay 59090 USB C 3.0 kaartlezer is direct klaar voor gebruik en hoeft enkel te worden aangesloten. Het is dan ook niet nodig om software te installeren voordat u gebruik kunt maken van dit product. De aansluiting die gebruikt wordt voor de koppeling met een computer wordt beschermd door een kapje dat meegeleverd wordt met het artikel. De systeemvereisten voor het gebruik van dit apparaatje zijn Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 10. Geheugenkaarten voor het gebruik van de stick zijn niet inbegrepen bij het product.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputMicro/SD slot
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
KleurZwart
MerkGoobay
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie