USB 3.0 kaartlezer

USB 3.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / Micro SD
   
USB kaartlezer,
Type: USB 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / Micro SD.
Productcode: 1680601

741
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1680601
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Met de Goobay 59089 USB 3.0 kaartlezer heeft u heel eenvoudig de mogelijkheid om verschillende soorten geheugenkaarten te koppelen aan een computer of laptop. Deze kaarten kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld de opslag van foto’s in een camera of voor het overzetten van bestanden tussen twee apparaten. Deze kaartlezer is zeer compact van formaat en eenvoudig te gebruiken. Qua afmetingen heeft het artikel het formaat van een USB-stick. Aan de zijkant van het product heeft u beschikking over twee aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor het uitlezen van een geheugenopslag. Deze sloten kunnen gebruikt worden voor het gebruik van een SD kaart of een Micro SD kaart.

Technische gegevens

De kaartlezer wordt aan een computer of laptop gekoppeld door gebruik te maken van een USB aansluiting. Deze zit aan de onderkant van het apparaatje en wordt beschermd door een klein kapje dat eenvoudig verwijderd kan worden. De Goobay 59089 USB 3.0 kaartlezer is voorzien van USB versie 3.0 technologie. Daarmee is het mogelijk om gegevens met zeer hoge snelheden te verwerken tussen de computer en de kaartlezer. Als de computer ook beschikt over een USB 3.0 poort, dan is het mogelijk om gegevens te verwerken met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. Heeft de computer een USB versie 2.0 aansluiting, dan is deze snelheid maximaal 480 Mbit per seconde. Voor een USB 1.1 aansluiting geldt een maximale snelheid voor de overdracht van data van 12 Mbit per seconde.

Overige informatie

Door de eigenschappen van de Goobay 59089 USB 3.0 kaartlezer is het mogelijk om het apparaatje direct te koppelen aan een USB poort. Als het systeem is voorzien van een Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 10 besturingssysteem, dan zal het apparaat automatisch herkend worden en ingesteld worden voor gebruik. Met een led lampje op de kaartlezer kan de activiteit van het artikel getoond worden tijdens het gebruik. Naast een standaard SD en micro SD kaart is het ook mogelijk om een SDXC en een SDHC geheugenkaart aan te sluiten.

Type: USB 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / Micro SD.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie