USB 3.0 kaartlezer

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
USB 3.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / Micro SD / XD / Mini SD / CD / MS / MS pro
USB 3.0 kaartlezer
   
USB kaartlezer,
Type: 3.0 - Super Speed tot 5 Gbps,
Aansluiting: USB micro 3.0,,
Geschikt voor: SD / Micro SD / XD / Mini SD / CD / MS / MS pro.
Productcode: 1349792
leverbaar: 1.491
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1349792
Meer informatie over dit product

Als u gebruikmaakt van een digitale camera of van een smartphone dan bent u waarschijnlijk ook wel bekend met de externe geheugenkaarten die in deze apparaten gebruikt kunnen worden. Het grote voordeel van deze gegevensdragers is dat u veel gegevens kwijt kunt op een zeer klein kaartje. Het nadeel is vaak dat het lastig is om deze bestanden op een computer te krijgen. Weinig van dit soort toestellen beschikken namelijk over de nodige connectoren voor het toepassen van dergelijke geheugenkaarten. Daarom kunt u kiezen voor de König Alles in 1 USB 3.0 kaartlezer. Dit handige apparaat kan gekoppeld worden aan uw pc en biedt tal van mogelijkheden om verschillende soorten kaarten op uw pc te openen. Zo kunt u met gemak uw gemaakte foto’s op uw pc zetten.

Technische details

De König Alles in 1 USB 3.0 kaartlezer kan met behulp van een Universal Serial Bus micro naar A verloopkabel met een computer worden verbonden. Bij de aanschaf van de lezer ontvangt u deze kabel samen met een handleiding voor het juiste toepassen van het apparaat. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een 3.0 stekker is het mogelijk, in combinatie met een 3.0 aansluiting op een computer, om snelheden tot 5 GB per seconde te halen. Maakt u gebruik van een 2.0 aansluiting dan zullen deze snelheden bij de overdracht van gegevens maximaal 480 MB per seconde zijn. Er is geen externe kabel nodig voor de voeding van het apparaat. De lezer wordt voorzien van stroom door middel van de USB aansluiting.

Typen geheugenkaarten

Met de König Alles in 1 USB 3.0 kaartlezer kunt u veel verschillende soorten kaarten op uw PC openen en uitlezen. De lezer is voorzien van verschillende invoeropeningen die u kunt toepassen voor het uitlezen van de volgende typen geheugenkaarten: SD, SDHC, Micro SDHC, XD, mini SD, TF, CF, MS Pro en MS Pro Duo. Voor gebruik op een computer moet u minimaal beschikken over Windows Vista, 7, 8, 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem. De connectie voor de kabel hoeft geen 3.0 te zijn, maar voor het behalen van de hoge snelheden voor data overdracht is dit wel aan te raden. Gebruikmaken van een 2.0 aansluiting is tot 10 keer langzamer dan wanneer u een 3.0 gebruikt. De kaartlezer is direct klaar voor gebruik zodra u deze hebt aangesloten.

Plug-and-play kaartlezer om te koppelen aan een PC voor het lezen en schrijven van gegevens van vrijwel elk type mediakaart van en naar de PC,
Een USB 3.0-hub biedt gegevensoverdracht met een snelheid die wel 10x hoger is dan USB. 2.0,

USB kaartlezer,
Type: 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / Micro SD / XD / Mini SD / CD / MS / MS pro.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie