USB 2.0 Micro SD kaartlezer

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed,
Geschikt t/m: Windows 7,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: 1 Kaartslots,
Geschikt voor: Micro SD*, SD en MMC.
Productcode: 1315742
voorraad: 205
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1315742
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Veel compacte apparaten zoals camera’s, smartphones en tablets zijn vaak voorzien van extra opslaggeheugen in de vorm van een geheugenkaart. De gegevens die op deze geheugendragers geplaatst worden zijn vaak niet eenvoudig uit te lezen op bijvoorbeeld een computer of laptop. Daarom kan er gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen zoals deze USB 2.0 Micro SD kaartlezer. Dit compacte apparaatje lijkt op een USB-stick en biedt jou als gebruiker de mogelijkheid om verschillende soorten geheugenkaarten uit te lezen. De stick wordt aangesloten op een computer zodat uw belangrijke gegevens en bestanden eenvoudig benaderd kunnen worden. De kaartlezer wordt aangesloten op een computer door gebruik te maken van de USB A stekker die aan het apparaatje gemonteerd is.

Technische gegevens

Deze stekker is voorzien van een afdekkapje om de connector te beschermen tegen beschadigingen en vuil. De USB 2.0 Micro SD kaartlezer wordt in de computer of laptop geplaatst en kan vervolgens direct gebruikt worden. Het is dan ook niet nodig om software te installeren voor het gebruik van dit artikel. De computer moet daarvoor wel voorzien zijn van Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 of een Mac OS besturingssysteem. De kaartlezer wordt dan na aansluiting direct herkend. Voor het gebruik is er ook geen externe voedingsbron nodig. De voeding wordt geleverd via de aansluiting waarin het apparaatje geplaatst wordt.

Overige informatie

Met deze USB 2.0 Micro SD kaartlezer heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een SD kaart, een MMC kaart of een micro SD kaart. Voor het gebruik met een micro SD kaart moet er een adapter in de poort voor deze kaart geplaatst worden. De afmetingen van het artikel zijn een lengte van 7,4 centimeter, een breedte van 2,8 centimeter en een dikte van 0,9 centimeter. Het totale gewicht van de adapter is slechts 13 gram. Door deze compacte afmetingen en het geringe gewicht kan de stick eenvoudig overal mee naar toe worden genomen. Met USB versie 2.0 technologie is het vervolgens mogelijk om gegevens met snelheden tot 480 Mbit per seconde te verwerken.

Specificaties

USB kaartlezer
Type2.0 - High Speed
Geschikt t/mWindows 7
Aansluiting 1USB A Male
Aansluiting 21 Kaartslots
Geschikt voorMicro SD*, SD en MMC
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie