USB 2.0 kaartlezer met OTG

Momenteel helaas uitverkocht
USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed,
Extra: Met USB OTG ondersteuning,
Aansluiting: USB Micro B Male, USB A Male,
Geschikt voor: SD / Micro SD*.
Productcode: 1287885
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1287885
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met een apparaatje zoals de HAMA USB 2.0 kaartlezer met OTG is het zeer eenvoudig om verschillende soorten geheugenkaarten te lezen en te gebruiken op een computer, laptop of mobiel apparaat. Door de OTG technologie (On The Go) is het mogelijk om de stick te koppelen aan een smartphone of een tablet die beschikt over de juiste aansluiting. De kaartlezer is voorzien van een USB micro B stekker en een USB A stekker. De micro B stekker wordt gebruikt om het apparaatje te koppelen met een soortgelijke aansluiting op bijvoorbeeld een smartphone of een tablet. Het is vervolgens mogelijk om de gegevens van het gekoppelde apparaat over te zetten op een geheugenkaart in de lezer of andersom.

Technische gegevens

De HAMA USB 2.0 kaartlezer met OTG kan met de andere stekker, een USB A stekker, gekoppeld worden aan een computer of laptop. Op die manier is het zeer eenvoudig om de gegevens van de geheugenkaart af te halen. Een computer die gebruikt wordt in combinatie met dit artikel moet voorzien zijn van Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Mac OS 9 en hoger als besturingssysteem. Het OTG apparaat waaraan de micro USB stekker gekoppeld wordt moet beschikken over een Android besturingssysteem vanaf Android 4.0 en hoger. Het is niet mogelijk om beide aansluitingen op hetzelfde moment te gebruiken.

Overige informatie

De HAMA USB 2.0 kaartlezer met OTG kan gebruikt worden voor het uitlezen van geheugendragers van de volgende typen: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC, MMD kaart, SD kaart, SDHC kaart en SDXC kaart. Voor het uitlezen van een Micro SD, Micro SDHC of een Micro SDXC kaart is een aparte adapter nodig. De afmetingen van dit artikel zijn een lengte van 61 millimeter, een hoogte van 10 millimeter en een breedte van 22 millimeter. Door deze afmetingen en het gewicht van slechts 10 gram is de stick eenvoudig overal mee naar toe te namen. Met een led indicatielampje wordt de status van de aangesloten apparaten aan de gebruiker getoond voor extra gemak.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie