USB 2.0 kaartlezer

Momenteel helaas uitverkocht
USB 2.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / Micro SD / MS / CF / T-Flash / XD
   
USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed tot 480Mbps,
Aansluiting: USB A Male,
Kabellengte: 2,5 cm,
Geschikt voor: SD / Micro SD / MS / CF / T-Flash / XD.
Productcode: 1286152
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286152
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Gegevens en bestanden kunnen op veel verschillende soorten dragers worden opgeslagen. Zo kunnen foto’s vanuit een camera bijvoorbeeld op een SD- of Micro-SD kaart worden geplaatst en is het mogelijk om bestanden op een datastick te plaatsen. De Goobay 95674 USB-kaartlezer is een compact apparaat dat beschikt over 6 invoeropeningen. Deze aansluitingen kunnen worden gebruikt voor het uitlezen van tientallen verschillende soorten gegevensdragers. U koppelt het apparaat eenvoudig aan een computer met een USB-kabel en plaatst de gegevensdrager die u wilt uitlezen of gebruiken in de kaartlezer.

Technische specificaties

Dit product van Goobay maakt gebruik van USB-versie 2.0 waarmee het mogelijk is om bestanden en gegevens te verwerken met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde. Aan de lezer zit een kabel bevestigd met een lengte van 2,5 centimeter. Deze kabel is voorzien van een standaard type A-male stekker die op elke gebruikelijke USB-aansluiting kan worden aangesloten. Als u gebruik wilt maken van dit handige apparaat dan dient u te beschikken over een pc die een Windows-besturingssysteem heeft. De lezer is geschikt voor gebruik in combinatie met 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1 en 10.

Invoermogelijkheden

De Goobay 95674 beschikt over 6 aansluitingen. Deze zijn geschikt voor het uitlezen van de volgende gegevensdragers: SD-, SDHC- (High Capacity), SDXC- (eXtended Capacity), Micro-SD-, Micro-SDHC-, Micro-SDXC-, MS-, CF-, T-Flash- en XD-kaarten. De kaartlezer is direct klaar voor gebruik, dus u hoeft daarvoor alleen de stekker aan een computer te koppelen en vervolgens de gewenste geheugenkaart in het apparaat te plaatsen.

Overige informatie

Zodra u een geheugenkaart in het apparaatje plaatst, zal de computer deze gegevensdrager herkennen als een externe opslag voor gegevens. Het is dan mogelijk om bestanden en gegevens van de kaart of naar de kaart te kopiëren. Vanwege het gebruik van versie 2.0 kunnen er bij de overdracht van data snelheden gehaald worden tot maximaal 480 Mbit per seconde. Ben je op zoek naar een geschikte manier om geheugenkaarten op een computer te kunnen gebruiken en maak je gebruik van verschillende soorten geheugenkaarten? Dan is deze lezer met meerdere invoermogelijkheden van Goobay het ideale product voor u.

USB 2.0 / 6 card slots,
USB 2.0 high speed ondersteunt tot 480MB/s,
Plug & Play en Hot Swapping,
Geschikt voor: SD / Micro SD / MS / CF / T-Flash / XD,
XD Series, MS Series, M2 (MS) Series, CF / MicroDrive Series,
Aansluiting: USB A Male,
Kabellengte: 2,5 cm,
Snelheid voor het lezen van gegevens 480 MB/s,

Systeem vereisten: WIN 2000, XP, Vista, 7, 8 en 10.

Let op, werkt enkel met een USB 2.0 poort.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie