USB 2.0 kaartlezer

Momenteel helaas uitverkocht
USB 2.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / MMC
   
USB kaartlezer,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / MMC.
Productcode: 1197976
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 3,99
€ 4,69 € 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197976
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Wanneer u gebruikmaakt van een digitale fotocamera of videorecorder en deze voorzien is van een geheugenkaart, dan wilt u de gemaakte beelden ook kunnen bekijken. Hiervoor moeten de bestanden die u gemaakt hebt van het geheugen worden afgehaald. Omdat niet elke computer of laptop beschikt over een ingebouwde uitvoering, kunt u daarvoor gebruikmaken van een product zoals de BasicXL kaartlezer. Deze beschikt over verschillende invoermogelijkheden voor verschillende soorten geheugenkaarten. U kunt de BasicXL kaartlezer eenvoudig gebruiken op een computer of laptop die voorzien is van een USB poort. Met dit artikel hebt u voor een zeer lage prijs een handig hulpmiddel in huis om uw foto’s en video’s van uw camera naar uw stationaire apparatuur te kopiëren.

Technische specificaties

Dit toestelletje kan eenvoudig in een USB poort van uw pc worden geplaatst. De voeding die het apparaat nodig heeft om de datadrager te kunnen uitlezen wordt via de aansluiting van de pc verkregen. Het apparaat beschikt over een invoer opening voor een MMC geheugenkaart en voor een SD kaart. Naast de standaard SD is de BasicXL ook geschikt voor gebruik in combinatie met een SDHC type. Het apparaat is gemaakt van kunststof en voorzien van een beschermkapje om de connector en de invoer openingen voor de kaartjes te beschermen.

Gebruik

Als u gebruikmaakt van een product zoals deze, dan is dat zeer eenvoudig. U plaatst het toestel in een USB poort en vervolgens plaatst u een geheugenkaart in de kaartlezer. Het besturingssysteem zal deze dan als een extern geheugen erkennen zodat u bij uw bestanden kunt. Dit toestel kan gebruikt worden op computers die voorzien zijn van Windows Vista, 7, 8, 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem. Na gebruik kunt u de datadrager en vervolgens de lezer veilig verwijderen.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie