USB 3.0 kaartlezer

USB 3.0 kaartlezer Geschikt voor: SD / MS / Micro SD
   
USB kaartlezer,
Type: USB 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / MS / Micro SD.
Productcode: 1193017

9
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193017
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 13,99
Meer informatie over dit product

Veel apparaten zoals digitale camera’s en smartphones maken gebruik van een externe geheugenkaart. Deze compacte kaartjes zijn vaak geschikt om veel data op te slaan. Helaas is het niet altijd mogelijk om deze gegevens op een computer te openen vanaf deze datadragers. Omdat er veel verschillende soorten kaarten zijn en niet elke pc beschikt over een kaartlezer, kunt u daarom kiezen voor het aanschaffen van een losse lezer. Met de Delock 40 in 1 USB 3.0 kaartlezer is het bijvoorbeeld mogelijk om zeer eenvoudig 40 verschillende typen geheugenkaarten aan uw computer te koppelen. De Delock is plug and play en kan direct in een USB aansluiting van uw computer worden geplaatst. Bij dit product wordt een handleiding geleverd met uitleg over het toepassen en de functies. De Delock 40 in 1 kaartlezer met USB 3.0 stekker is voor u de ideale oplossing om elke soort geheugenkaart aan uw pc te koppelen.

Technische eigenschappen

Dit product is zeer compact en eenvoudig in de omgang. Het apparaat beschikt over een 3.0 stekker die het mogelijk maakt om, in combinatie met een 3.0 aansluiting op een computer, bestanden met een snelheid tot 5 GB per seconde te verwerken. Maakt u gebruik van een 2.0 aansluiting dan is deze snelheid maximaal 480 MB per seconde. De Delock 40 in 1 USB 3.0 kaartlezer is 69 millimeter lang, 19 millimeter breed en 11 millimeter hoog. Om gebruik te kunnen maken van dit apparaat dient u te beschikken over een Windows Vista besturingssysteem of hoger, een Mac OS 10.6 besturingssysteem of hoger of een Linux 3.2 besturingssysteem of hoger.

Aansluitingen

Het apparaatje is voorzien van 3 invoer mogelijkheden. Deze slots kunnen elk verschillende kaarten uitlezen. Slot 1 is bedoeld voor het gebruik van de volgende kaarten: SD, SD Pro, SD High Capacity (SDHC), SD Ultra, SDHC Ultra, SDXC, SDXC Ultra, MMC-I, MMC-II, MMC 4.0, Mini SD, Mini SDHC, MMCmobile, RS-MMC, RS-MMC 4.0. Met slot 2 kunt u gebruikmaken van geheugenkaarten zoals: MS, High Speed Memory Stick (HS-MS), MS Pro, MS Pro-HG, MS-Pro Duo, MS-HG, Memory Stick XC, MS Magic Gate, MS-Pro Magic Gate, MS-Duo, MS-Duo Magic Gate, MS Pro-HG Duo, MS-Duo, MS XC-Duo, MS XC-HG Duo. En het 3e slot is geschikt voor MicroSD, Micro SDHC, Micro SDHC Ultra, T-Flash, MMCmicro, MS Micro, MS-Pro Micro, MS-HG Micro, MS XC-HG Micro, M2.

Type: USB 3.0 - Super Speed,
Aansluiting: USB A Male,
Geschikt voor: SD / MS / Micro SD.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie