Jack 3.5mm naar 3.5mm - Kabel - 10 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack kabel 10 Meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Verguld: Nee,
10 meter.
Productcode: 1474
voorraad: 283
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1474
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Wilt u muziek beluisteren op een telefoon of een tablet, dan kan dat vaak door gebruik te maken van een koptelefoon. Hiervoor is het apparaat voorzien van een 3,5 millimeter jackaansluiting. Deze aansluiting kan ook worden gebruikt om de koppeling te maken met een luidspreker, een geluidsinstallatie of een radio in de auto. Op die manier wordt het zeer eenvoudig om het geluid vanaf de telefoon te beluisteren via de luidsprekers van deze apparaten. Met de Valueline jack kabel 10 meter is het dan ook mogelijk om apparaten zoals een smartphone of een tablet op deze manier te koppelen met een apparaat voor het uitzenden van het audiosignaal.

Technische eigenschappen

Deze Valueline jack kabel 10 meter is voorzien van 2 3,5 millimeter jack stekkers die gebruikt worden voor de koppeling van de apparaten. Deze stekkers zijn smal en hebben een lange connector voor in de daarvoor bestemde aansluiting. Voor het koppelen van de apparaten is er geen verschil welke stekker er gebruikt wordt voor de ontvangst en welke voor het verzenden van het audiosignaal. De kabel is bedoeld voor het doorgeven van een stereoaudiosignaal. Zo is het mogelijk om het geluid in de beste kwaliteit en in stereo te beluisteren op de gekoppelde apparaten.

Overige eigenschappen

De kabel is voorzien van een mantel gemaakt van pvc. Deze mantel beschermt de kern van de Valueline jack kabel 10 meter tegens storingen en invloeden van buitenaf op het signaal. Het aansluiten van dit product is zeer eenvoudig. Daarvoor moet er de beschikking zijn over een apparaat dat het audiosignaal kan verzenden, zoals bijvoorbeeld een smartphone of een tablet. Deze wordt verbonden met 1 van de 2 3,5 millimeter jack stekkers. De andere stekker wordt gekoppeld aan het apparaat voor de ontvangst van het geluid. Dit kan bijvoorbeeld een geluidinstallatie, een autoradio of een luidspreker met een 3,5 millimeter jackaansluiting zijn.

Extra informatie

Houd er rekening mee dat er met deze kabel alleen een enkel signaal kan worden verzonden. Dit betekent dat er één apparaat voor het zenden van het signaal gekoppeld moet worden en één voor het ontvangen van het stereo audiosignaal. Worden er bijvoorbeeld twee apparaten voor het ontvangen van een signaal gekoppeld, dan is het gebruik van deze kabel nutteloos. Vanwege de lengte van 10 meter kan dit snoer goed gebruikt worden voor het maken van een verbinding over een grote afstand. Dit kan wel van invloed zijn op de kwaliteit van het geluidssignaal dat wordt doorgegeven.

Jack Kabel,
Stereo Jack 3.5mm Male naar
Stereo Jack 3.5mm Male,
10 meter.

Andere producten in deze categorie
Thermometer Thermometer € 12,99 € 7,99
Klantenservice & Informatie