Jack 3.5mm naar 3.5mm - Kabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack kabel 5 meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Verguld: Nee,
5 meter.
Productcode: 1473
voorraad: 466
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1473
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Wie audio wil afspelen van een smartphone of een tablet en daarbij goed geluid wil hebben kan gebruik maken van een versterker of een geluidsinstallatie. Het is dan wel noodzakelijk dat u ook over de juiste middelen beschikt om de betreffende apparaten met elkaar te koppelen. Met een audiokabel zoals de Valueline AVK 119-500 Q jackkabel 5 meter is het mogelijk om een apparaat dat voorzien is van een 3,5 millimeter jackaansluiting om audio te verzenden, zoals een smartphone of tablet, te koppelen met een apparaat dat beschikt over een 3,5 millimeter jackaansluiting voor het ontvangen van audio zoals een versterker of geluidsinstallatie.

Technische eigenschappen

Deze audiokabel van Valueline heeft een lengte van 5 meter. De koppeling van apparaten wijst zich vanzelf met behulp van de twee 3,5 millimeter jackstekkers die aan de uiteinden zijn gemonteerd. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met behulp van de Valueline AVK 119-500 Q jackkabel uw smartphone te koppelen aan een autoradio. Op die manier kun u uw eigen muziek afspelen met de kwaliteit van de luidsprekers in uw auto. De audiokabel wordt verder beschermd door een mantel van PVC, net als de beide 3,5 millimeter jackstekkers die aan de uiteinden gemonteerd zijn.

Overige informatie

Deze kabel kan ook gebruikt worden ter vervanging, bij bijvoorbeeld een koptelefoon die beschikt over een jackingang. Er is niets vervelender dan een kabel die bijvoorbeeld maar aan één kant van uw koptelefoon geluid geeft door een los contact, en met deze kabel is dat probleem in een keer verholpen. Ook is het door de lengte nooit het geval dat u blijft hangen tijdens het gebruik van uw koptelefoon. Omdat dit snoer een lengte van 5 meter heeft kan er zonder problemen een flinke afstand tussen de zender en de ontvanger van de audio zitten.

Handig om te weten

Dit product is kortom universeel en te gebruiken met elk apparaat dat over een 3,5 millimeter jackaansluiting beschikt. Het is verder belangrijk om te letten op het feit dat één apparaat dat aangesloten wordt audio moet kunnen verzenden en het andere apparaat in staat moet zijn om audio te kunnen ontvangen. Wanneer beide apparaten dezelfde functie hebben, zal het gebruik van dit product nutteloos zijn.

Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Verguld: Nee,
5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie