Audio kabel

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1421278
Specificaties
TypeStereo - dubbel afgeschermd
Aansluiting 1Jack 3.5mm stereo male
Aansluiting 22x Tulp stereo male
VerguldJa
5 meter
Jack naar tulp - 5 meter

Met de jack naar tulp kabel 5 meter is het mogelijk om verschillende apparaten met elkaar te verbinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een smartphone of een tablet aan te sluiten op een set met luidsprekers of een versterker. Het snoer is uitgerust met een 3,5 millimeter jack stekker die gebruikt kan worden voor het aansluiten van het apparaat zoals een smartphone of een tablet. Aan de andere kant zitten twee tulp stekkers. Deze stekkers zijn bedoeld voor de koppeling met een audioapparaat waarbij de ene stekker voor het geluid links gebruikt wordt en de andere voor rechts. Deze jack naar tulp kabel 5 meter is dan ook geschikt voor het doorgeven van een audiosignaal in stereo.

De connectoren van de stekkers zijn gemaakt van koper. Deze connectoren zijn ook verguld om de connectie te ondersteunen. De jack naar tulp kabel 5 meter heeft een kern die wordt beschermd door een mantel gemaakt van zwart pvc. De diameter van de bekabeling is 8 millimeter keer 4 millimeter. Door de kwaliteit van deze kabel en de vergulde connectoren is het mogelijk om audio in de beste kwaliteit door te sturen. Dit kan over een comfortabele afstand tussen de apparaten vanwege de lengte van 5 meter. Het snoer is direct kaar voor gebruik en hoeft enkel te worden aangesloten.

Deze dubbel afgeschermde kabel heeft aan beide kanten vergulde 24k pluggen en kan gebruikt worden voor het aansluiten van home cinema, DVD, CD, MD en MP3 apparatuur.

Connectie A: 3.5 mm Male
Connectie B: 2x RCA Male
Type kabel: 3.5 mm
Kleur: Donkergrijs
Materiaal buitenkant: PVC
Connectordesign - kant A: Recht
Lengte: 5.00 m
Type geluid: Stereo
Conductormateriaal : Koper
Kabelontwerp: Rond
Connectordesign - kant B: Recht
Diameter: 8.0 x 4.0 mm
Type connectorplating: Verguld

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Vandaag besteld, dinsdag in huis
 Betaal binnen 15 dagen na aankoop
 2.606.552+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

23 mei

Gewoon top!

Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Gewoon top. Lees meer

Ron

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie