Jack naar tulp - Tot 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack - Tulp kabel 0.5 meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Nee,
0.5 meter.
Productcode: 1283655
voorraad: 707
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1283655
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Wie gebruik maakt van een versterker, geluidsinstallatie of een home cinema set heeft daar ook bepaalde kabels voor nodig. Voor het aansluiten van audio wordt bij dergelijke apparatuur vaak gebruik gemaakt van tulpstekkers. De versterker of installatie is dan aan de achterzijde vaak voorzien van twee tulpaansluitingen, een rode en een witte aansluiting. Als u behoefte hebt om een apparaat aan te sluiten op de installatie zoals een tablet of smartphone, dan is dat vaak niet direct mogelijk. Dit komt omdat de meeste compacte apparaten voorzien zijn van een 3,5 millimeter jackaansluiting. Hier kan maar 1 stekker op worden aangesloten. Met de Goobay stereo jack- naar tulpkabel van 0.5 meter is het mogelijk om de kabel te splitsen en uw apparaat aan te sluiten op een versterker, radio, home cinema set of een ander audioapparaat.

Technische eigenschappen

De Goobay stereo jack- naar tulpkabel 0.5 meter is voorzien van 3 stekkers. Aan de ene zijde bevindt zich een 3,5 millimeter jackstekker die gebruikt wordt voor het aansluiten van het apparaat dat u wilt gebruiken voor het verzenden van audiogegevens. Dit kan bijvoorbeeld een tablet of een smartphone zijn. Aan de andere uiteinden van het product zitten twee tulpstekkers. Dit zijn normaal gesproken een witte en een rode. De tulpstekkers worden aan de achterzijde van de installatie geplaatst in de daarvoor bestemde aansluitingen. Met deze stekkers wordt de audio in stereo naar de rechter en linker luidsprekers van de installatie verzonden.

Overige eigenschappen

De kabel is van binnen voorzien van een koperen ader. Deze ader is afgeschermd door een mantel die gemaakt is van PVC. De lengte van de kabel is een halve meter. Dit moet dus als u dit product kiest genoeg lengte zijn voor het aansluiten van beide toestellen in kwestie. De prijs van dit product is zeer aantrekkelijk en biedt op een voordelige manier een oplossing voor het koppelen van verschillende apparaten voor het overbrengen van audio.

Handig om te weten

De kabel is universeel en kan op alle apparaten gebruikt worden die zijn voorzien van een 3,5 millimeter jackaansluiting en één of twee aansluitingen voor tulpstekkers. Als een lengte van een halve meter niet genoeg is voor het aansluiten van uw apparaten, dan is er ook een langere versie van dit product verkrijgbaar. Dit product is verder zo ontworpen dat het de kwaliteit van de audio tijdens de overdracht bevordert.

Jack - Tulp kabel,
Type: Stereo - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm Stereo male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Nee,
0.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie