Jack 3.5mm naar 3.5mm - Kabel - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack kabel - Zwart 1 meter
   
Type: Stereo - enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Verguld: Ja,
1 meter.
Productcode: 1197128
voorraad: 5.919
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197128
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

Een toestel verbinden voor het doorgeven van een audiosignaal kan vaak via een 3,5 millimeter jack kabel. Veel multimedia apparaten hebben dan ook de beschikking over deze mogelijkheid. De 3,5 millimeter poort is bijvoorbeeld te vinden op uw smartphone en kan gebruikt worden voor het aansluiten van een koptelefoon zodat er muziek geluisterd kan worden. Het is ook mogelijk om apparaten zoals een luidspreker of een geluidsinstallatie te koppelen met deze poort. Dit kan met de Goobay jack kabel 1 meter, die het dan mogelijk maakt om het geluid vanaf het toestel ten gehore te brengen over de installatie of gekoppelde luidspreker.

Technische specificaties

Daarvoor zijn er aan beide uiteinden 3,5 millimeter jackstekkers gemonteerd. Deze stekkers hebben een lange dunne connector voor in de aansluiting en zijn eenvoudig te koppelen met het apparaat. De connectoren zijn verguld zodat de verbinding wordt ondersteund en de kwaliteit van het signaal zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. De Goobay jack kabel 1 meter is ook geschikt om bijvoorbeeld een apparaat aan te sluiten op een geluidsinstallatie in een auto, zodat er muziek geluisterd kan worden over de luidsprekers in de auto. Hiervoor moet het wel mogelijk zijn dat de installatie ook audiosignalen kan ontvangen.

Overige eigenschappen

Dit product van Goobay beschikt over een kern die beschermd wordt door een mantel gemaakt van zwart pvc. Deze mantel beschermt tegen externe invloeden. De bekabeling heeft een enkele afscherming. Deze afscherming zorgt ervoor dat de kwaliteit van het signaal niet beïnvloed kan worden door andere externe signalen. Beide 3,5 millimeter jackstekkers aan de Goobay jack kabel 1 meter hebben dezelfde functie en eigenschappen. Het maakt hierbij niet uit welke stekker wordt gekoppeld aan het apparaat voor het verzenden van het signaal en welke voor de ontvangst.

Extra informatie

Het is wel belangrijk om te weten dat de jackkabel enkel gekoppeld kan worden aan 1 apparaat voor het verzenden en 1 apparaat voor de ontvangst. Hebben beide apparaten een zendende of ontvangende functie, dan is deze kabel nutteloos. Dit product heeft een lengte van 1 meter en is direct en eenvoudig te gebruiken. Als er meerdere 3,5 millimeter jackapparaten moeten worden gekoppeld aan één aansluiting, dan kan er gebruik worden gemaakt van een 3,5 millimeter jack splitter. Met deze kabel wordt het geluid in de beste kwaliteit doorgezonden naar de luidsprekers van uw installatie.

Jack kabel,
Type: Stereo - Enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo Male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo Male,
Verguld: Ja,
1 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie