Jack 3.5mm naar 3.5mm - Kabel - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack kabel 1.5 Meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo male,
Verguld: Nee,
1.5 meter.
Productcode: 1164624
voorraad: 5.193
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1164624
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Een smartphone of tablet beschikt vaak over een 3,5 millimeter jackaansluiting waarmee u een koptelefoon met het apparaat kunt verbinden. Ook is het mogelijk om op deze manier luidsprekers aan te sluiten die gebruik maken van eenzelfde aansluiting. Als u de muziek of andere audio van een smartphone of tablet op een versterker of andere geluidsinstallatie wilt afspelen, dan is dat vaak lastig. Als de versterker of geluidsinstallatie beschikt over een 3,5 millimeter jackaansluiting voor de invoer van audio, dan is het mogelijk om hiervoor gebruik te maken van de Valueline AVK 119-150 Q jackkabel van 1.5 meter.

Technische eigenschappen

Deze eenvoudige maar doeltreffende kabel heeft een lengte van 1,5 meter en is daardoor zeer geschikt voor het gebruiken en aansluiten van apparaten om audio door te geven. De kabel is aan beide zijden voorzien van een mannelijke 3,5 millimeter stekker. Deze stekker is geschikt voor het doorgeven van geluid in stereo en is niet verguld. Voor het gebruik van de kabel plaatst u de ene stekker in de 3,5 millimeter jackaansluiting van het apparaat waarvan u audio wilt afspelen en de andere 3,5 millimeter stekker in de ingang van een ontvangend apparaat. Dit kan een versterker zijn of een geluidsinstallatie.

Overige informatie

Als uw autoradio beschikt over een ingang voor een 3,5 millimeter jackstekker, dan is het ook mogelijk om met dit product het geluid van uw smartphone, Mp3-speler of tablet via de installatie in de auto af te laten spelen. De stekkers hoeven alleen aangesloten te worden en u bent direct klaar voor het afspelen. De kabel is universeel en geschikt voor gebruik in combinatie met elk apparaat dat beschikt over een aansluiting voor 3,5 millimeter jackstekkers.

Handig om te weten

Let er bij het aansluiten van de Valueline AVK 119-150 Q op dat de apparaten die u aansluit een signaal kunnen verzenden en ontvangen. Als beide apparaten alleen signalen kunnen verzenden, dan zal het gebruik van dit product geen zin hebben. Deze audiokabel voor het koppelen van apparaten om muziek af te spelen is ook verkrijgbaar in andere lengtes. Het materiaal en de samenstelling van dit product zorgen ervoor dat geluid met de best mogelijke kwaliteit wordt doorgegeven van een apparaat naar een versterker of een installatie voor audio.

Type: Stereo - Enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo Male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo Male,
Verguld: Nee,
Kabellengte: 1.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie