Jack 3.5mm naar 3.5mm - Verlengkabel - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack verlengkabel 1 Meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo female,
Verguld: Nee,
1 meter.
Productcode: 1164616
voorraad: 90
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,59Aantal 10-49: € 2,50Aantal 50-249: € 2,28Aantal 250+: € 2,07
€ 2,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1164616
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,59
Meer informatie over dit product

Door gebruik te maken van een 3,5 millimeter jackaansluiting krijgt u als gebruiker de mogelijkheid om een apparaat te koppelen aan bijvoorbeeld een koptelefoon of een microfoon. Dit type aansluiting is dan ook vaak te vinden op apparaten zoals laptops, smartphones, tablets, computers en andere apparaten die geschikt zijn voor het verzenden en/of ontvangen van een audiosignaal. De kabel die hiervoor gebruikt wordt is voorzien van een 3,5 millimeter jackstekker voor hetzelfde type aansluiting, maar heeft niet altijd de gewenste lengte. Daarom kan er gebruik worden gemaakt van de Valueline jack verlengkabel 1 meter.

Technische specificaties

Deze kabel maakt het mogelijk om bestaande snoeren te verlengen met een comfortabele meter. Zo wordt het mogelijk gemaakt om een apparaat over een langere afstand te koppelen en audio door te geven. De kabel beschikt aan de ene kant over een 3,5 millimeter jackstekker die bedoeld is voor het maken van de koppeling met het apparaat dat het audiosignaal verzendt. Dit signaal kan een stereo audiosignaal zijn. De andere kant van de Valueline jack verlengkabel 1 meter beschikt over een 3,5 mm vrouwelijke (contra) aansluiting. Hierop kan de stekker worden aangesloten van de kabel die u wilt verlengen. Dit kan bijvoorbeeld de kabel zijn van een koptelefoon, van oordopjes of van een externe luidspreker met een soortgelijke aansluiting.

Overige eigenschappen

Zowel de connectoren van de 3,5 millimeter jackstekker als de 3,5 millimeter female aansluiting zijn niet verguld. Dit wordt soms wel gedaan om de connectie tussen de gekoppelde apparaten te waarborgen en om ondersteuning te bieden aan de kwaliteit van het audiosignaal. De Valueline jack verlengkabel 1 meter is zeer eenvoudig te gebruiken. Hiervoor hoeft de 3,5 millimeter jackstekker enkel op een geschikte poort te worden aangesloten zodat vervolgens een apparaat met de 3,5 millimeter jack female aansluiting van de kabel kan worden verbonden. Het audiosignaal kan vervolgens direct worden verzonden.

Extra informatie

Voor het correcte gebruik van deze verlengkabel is het alleen mogelijk om een apparaat voor het verzenden van een audiosignaal te koppelen aan de jackstekker en een apparaat voor de ontvangst aan de 3,5 mm jack female aansluiting. Het is niet mogelijk om twee apparaten met dezelfde functie te koppelen omdat het signaal slechts één kant op kan worden gestuurd. De kwaliteit van het audiosignaal kan door het gebruik van deze verlengkabel van Valueline minder worden.

jack kabel
Stereo Jack 3.5mm Male naar
Stereo Jack 3.5mm Female,
1 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie