Jack 3.5mm naar 3.5mm - Verlengkabel - 10 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack verlengkabel 10 Meter
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo female,
Verguld: Nee,
10 meter.
Productcode: 1098358
voorraad: 3.121
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,59Aantal 10-49: € 7,32Aantal 50-249: € 6,68Aantal 250+: € 6,07
€ 7,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1098358
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,59
Meer informatie over dit product

Om muziek te luisteren op bijvoorbeeld een smartphone of tablet kan er gebruik worden gemaakt van een koptelefoon of luidsprekers. Deze kunnen met het apparaat worden verbonden door middel van een 3,5 millimeter jackaansluiting. Dit is een compacte dunne stekker die in de aansluiting op het apparaat kan worden geplaatst zodat het audiosignaal direct beluisterd kan worden. Omdat niet ieder snoer aan een koptelefoon of luidspreker genoeg lengte heeft, kan er gebruik worden gemaakt van de Valueline jack verlengkabel (10 meter). Met dit product hebt u genoeg bewegingsvrijheid om bijvoorbeeld muziek te luisteren met een koptelefoon en met gemak door de ruimte te bewegen.

Technische eigenschappen

Deze kabel heeft een comfortabele lengte van 2 meter waardoor het mogelijk is om met gemak een koptelefoon of luidspreker te koppelen over een grote afstand. Dit product is aan de ene kant voorzien van een 3,5 millimeter jackstekker die bedoeld is voor de aansluiting op het apparaat waarvan het audiosignaal wordt verzonden. De andere zijde van deze 10 meter lange verlengkabel is voorzien van een female jackaansluiting van 3,5 millimeter. Op deze aansluiting wordt de koptelefoon of luidsprekerkabel aangesloten die verlengd moet worden.

Overige eigenschappen

De connectoren die gebruikt worden op de aansluitingen van de Valueline jack verlengkabel 10 meter zijn niet verlengd. Het product is direct klaar voor gebruik en hoeft enkel te worden aangesloten. Omdat losse jackkabels of jackkabels van koptelefoons vaak verschillende lengtes hebben, hebt u niet altijd de gewenste lengte beschikbaar. Door gebruik te maken van deze verlengkabel wordt het mogelijk om muziek te luisteren op een grotere afstand. De stekker aan deze kabel moet worden aangesloten op de aansluiting van het apparaat dat het audiosignaal verstuurt. De 3,5 millimeter jackaansluiting is bedoeld voor de koppeling met het apparaat dat het signaal ten gehore kan brengen zoals een luidspreker of een koptelefoon.

Handig om te weten

Controleer voor de aanschaf van dit product of de aansluitingen die gebruikt worden ook compatibel zijn met deze uitvoering. Afhankelijk van de geluidsinstallatie of versterker kan het namelijk nodig zijn dat er gebruik wordt gemaakt van een ander type stekker. Als er bijvoorbeeld gebruik gemaakt moet worden van tulpstekkers of een 6,5 millimeter jackaansluiting, dan is deze kabel niet geschikt. Door gebruik te maken van een 3,5 millimeter jacksplitter in combinatie met deze verlengkabel wordt het ook mogelijk om twee koptelefoons aan te sluiten.Jack 3.5mm Stereo Male naar
Jack 3.5mm Stereo Female
(verlengkabel)
10 meter

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie