Jack 3.5mm naar 3.5mm - Splitter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack splitter Verpakt per stuk
   
Type: Stereo - enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo male,
Aansluiting 2: 2x Jack 3.5mm stereo female,
Verpakt per stuk.


Productcode: 1039838
voorraad: 2.716
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,99Aantal 10-49: € 0,96Aantal 50-249: € 0,87Aantal 250+: € 0,79
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1039838
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,99
Meer informatie over dit product

Een koptelefoon of een luidspreker wordt vaak aan een audioapparaat gekoppeld met behulp van een 3,5 millimeter jack-stekker. Dit is een slanke stekker die het geluid in stereo kan overbrengen. Veel apparaten zoals geluidsinstallaties, smartphones en tablets hebben vaak beschikking over een aansluiting voor een dergelijke aansluiting. Hierop kan de stekker van de koptelefoon worden geplaatst en kan er naar muziek worden geluisterd. Het is ook mogelijk om twee dergelijke stekkers aan te sluiten op 1 aansluiting. Dit kan door gebruik te maken van de Valueline AC-012 jack-splitter. Dit product zorgt ervoor dat één 3,5 millimeter jack-aansluiting wordt opgesplitst. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld twee koptelefoons op 1 aansluiting te gebruiken.

Technische eigenschappen

De Valueline AC-012 jack-splitter is een zeer compact artikel dat zeer eenvoudig te gebruiken is. Het apparaatje wordt in de aansluiting geplaatst met behulp van de 3,5 millimeter male jack-stekker die aan de ene zijde van het product bevestigd is. Aan de andere kant van de splitter zitten twee van deze aansluitingen, maar dan female. Deze aansluitingen zijn bedoeld voor het maken van de koppeling met bijvoorbeeld twee luidsprekers of hoofdtelefoons en kunnen tegelijktijdig gebruikt worden.

Overige eigenschappen

Dit product is direct klaar voor gebruik en hoeft alleen aan de gewenste apparaten gekoppeld te worden. De splitter is voorzien van een enkelvoudige afscherming en is bedoeld voor het doorgeven van een audiosignaal in stereo. De behuizing van de splitter is gemaakt van kunststof. Om ervoor te zorgen dat het audiosignaal goed kan worden doorgezonden is er voor de connectoren van deze splitter gebruik gemaakt van nikkel. Dit metaal geleidt goed en zorgt ervoor dat het geluid met de beste kwaliteit kan worden doorgezonden. Let echter op: door gebruik te maken van een splitter zoals deze is de kans aanwezig dat de kwaliteit van het geluid kan worden beïnvloed.

Extra informatie

Dit product kan direct worden gebruikt en hoeft enkel in een 3,5 millimeter jack-aansluiting geplaatst te worden. Vervolgens is het mogelijk om één of twee stekkers van dezelfde maat aan te sluiten op de female aansluiting van deze splitter. Voor stekkers met een andere afmeting of vorm dient er gebruik te worden gemaakt van andere splitters, en voor het verlengen van een 3,5 millimeter jack-kabel dient er gebruik te worden gemaakt van een verlengkabel.Jack Splitter,
Stereo 3.5mm Jack Male naar
Stereo 3.5mm Jack female.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie