Lightning naar hoofdtelefoon

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: Apple - Original,
Aansluiting 1: Lightning Male,
Aansluiting 2: 4-Polig - 3.5mm Jack Female,
Lengte: 0.1 meter.
Productcode: 1422250
voorraad: 246
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1422250
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
Meer informatie over dit product

Met de Apple original Lightning naar Jack adapter sluit u eenvoudig een koptelefoon aan op uw iPhone. Vanaf de iPhone 7 heeft het toestel namelijk geen aparte 3.5 mm mini jack-ingang meer. Met dit kabeltje lost u dit probleem direct op. De aansluiting gaat via de male Lightning-connector ingang aan de onderkant van uw toestel. Steek de ene zijde van de kabel in deze Lightning-ingang en in de andere zijde kunt u dan uw oordopjes of koptelefoon pluggen. Op deze manier kunt u toch, op een bedrade wijze, naar uw muziek luisteren. En met een lengte van 10 cm heeft u altijd genoeg speling zodat u het kabeltje niet snel per ongeluk lostrekt.

iPhones zonder audio-ingang

De nieuwste modellen iPhones hebben standaard geen 3.5 mm jack audio-ingang. Dus als u een iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 plus, iPhone X of hoger heeft, en u wilt bedraad naar de audio luisteren, dan heeft u een probleem. Dit gaat dus namelijk niet meer. Met deze witte adapter kan dat wel weer. Plug hem in de Lightning-connector van uw device en u heeft er direct een 3.5 mm mini jack-ingang bij. Vervolgens is het slechts een kwestie van uw koptelefoon of oordoppen hierin pluggen en u kunt gelijk beginnen met luisteren.

Trendsetter

Apple is altijd al een trendsetter geweest met betrekking tot technologische ontwikkelingen en dat is nu dan ook niet anders. Zo hebben hun nieuwste Macbook Air’s en Macbook Pro’s bijvoorbeeld geen normale USB 2.0- en USB 3.0-ingangen meer, maar slechts Thunderbolt 3 (USB-C) ingangen. En zo hebben alle iPhones hoger dan de iPhone 7 dus geen audio mini-jack ingang meer. Maar elke keer zijn er mensen die deze ontwikkelingen te vroeg vinden. En daar zit wel iets in, want we gebruiken nog massaal oordopjes of koptelefoons met een draad. Dus tot de tijd dat ook het luisteren naar audio via oordoppen en hoofdtelefoons nog niet volledig digitaal gaat, kunt u deze Apple original Lightning naar Jack adapter gebruiken om bedraad naar uw favoriete muziek, podcasts of andere mediabestanden te luisteren.

Specificaties

MerkApple - Original
Aansluiting 1Lightning Male
Aansluiting 24-Polig - 3.5mm Jack Female
Lengte0.1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie