Beschermglas voor Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Kleur: Zwart
Type: Randen zijn gemaakt van Glas,
Beschermt het volledige beeldscherm,
Glas van 9H kwaliteit en slechts 0.3mm dik,
Productcode: 1454769
€ 22,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1454769
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 22,99Aantal 10-49: € 22,19Aantal 50-249: € 20,23Aantal 250+: € 18,39
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Apple iPhone 6 / 6s beschermglas - Zwart
Type: Randen zijn gemaakt van Glas,
Beschermt het volledige beeldscherm,
Glas van 9H kwaliteit en slechts 0.3mm dik,

Wilt u optimaal gebruik maken van uw telefoon met afgerond scherm, en geen last hebben van randjes? Kies dan voor de Edge-to-edge Screen Protector van Mobilize. Deze speciale screen protector heeft een gebogen vorm, net zoals uw beeldscherm. Daarom sluit hij perfect aan en voelt en ziet u geen randjes. Het gekleurde vlak rondom uw beeldscherm is gemaakt van polycarbonaat en beschermt de hele voorkant, zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het leesbare display. Er zijn uitsparingen in deze screen protector gemaakt voor de speaker en de home-button. Deze screen protector is gemaakt van echt glas van 9H kwaliteit. Dat wil zeggen dat het opgewassen is tegen bijna alle materialen en krasvrij blijft.

De screen protector is heel simpel te bevestigen met de bijgeleverde hulpmaterialen. Eerst ontdoet u uw scherm van stof met het microvezel doekje. Met het alcoholdoekje verwijdert u eventuele vetvlekken. Ten slotte zijn er nog 2 speciale stickers voor de laatste, hardnekkige stofjes. Vervolgens plakt u de screen protector op de juiste plaats, rekening houdende met de uitsparingen. Uw beeldscherm blijft nu zo goed als nieuw.

Let op: Deze screen protector kan niet in combinatie met elke case gebruikt worden doordat beide accessoires over de randen vallen, en zo elkaar in de weg kunnen zitten.

Specificaties

KleurZwart
TypeRanden zijn gemaakt van Glas
Beschermt het volledige beeldscherm
Glas van 9H kwaliteit en slechts 0.3mm dik
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie