Smartphone cleaner

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Thumbs up!,
2 kanten om mee schoon te maken.
Productcode: 1674616
voorraad: 90
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 4,19
€ 5,59 € 4,19 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674616
Meer informatie over dit product

Het prachtig glanzende glas van je smartphone ziet er vaak na een dag al compleet anders uit. Vieze vette vingerafdrukken en afdrukken van je oor laten je touchscreen er al gauw ontzettend smerig uit zien. Tijd voor een grote schoonmaakbeurt dus. Toch zal je al snel merken dat een T-shirt niet ideaal werkt om het vuil weg te krijgen en met water aan de slag gaan is natuurlijk al helemaal geen goed idee.
De Touchscreen Cleaner is een super handige en handzame tool die op twee verschillende manieren je beeldscherm op en top schoon maakt. Aan de ene kant van de Touchscreen Cleaner zit een ruw materiaal welke is gemaakt voor grote vlekken zoals etensresten en andere viezigheid die op de tafel lag toen jij je telefoon er neer legde. En de andere kant bevat een microvezel doek die bedoelt is om de kleinere vlekken, zoals vingerafdrukken en stof 100% van je beeldscherm te verwijderen.
Hou je beeldscherm als nieuw en stoor je niet langer aan je vieze reflectie met de Touchscreen Cleaner. Een handzaam product die je in je tas zo overal mee naar toe kan nemen. Met zowel de ruwe kant voor grote vlekken en de microvezel kant voor kleine is dit cadeau geschikt voor alle soorten rommelmakers.

- 2 kanten om mee schoon te maken
- Ruw (voor grote vlekken)
- Microvezel (voor stof en vingerafdrukken)

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie