USB Lader voor iPhone 4s

Momenteel helaas uitverkocht
Met 1 Apple-poort en 1 Samsung-poort!
Kleur: Wit,
Aansluiting 1: 2x USB A Female,
Aansluiting 2: Euro-stekker Male,
Uitgangsstroom: 4100 mA.
Productcode: 1192395
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1192395
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met 1 Apple-poort en 1 Samsung-poort!

Let op: De samsung uitgang is niet geschikt voor Apple apparaten.

Deze 2-poorts universele thuislader is de ideale oplossing voor het laden van uw iPad of tablet, en voor de meeste andere USB-apparaten zoals smartphones, navigatiesystemen, MP3-spelers en digitale camera's. Met een groot vermogen van 4200 mA en twee USB-poorten is hij krachtig genoeg om twee tablets tegelijk te laden.

Bij het aansluiten van 1 appraat is de uitgaande stroomsterkte 2100 mA, Bij het aansluiten van 2 apparaten is dit per uitgang 2000/2100 mA, met een totaal van 4100mA.

Geschikt voor het via het lichtnet laden en voeden van USB apparatuur zoals mp3-spelers, digitale camera's en PDA's. Te gebruiken in EU.

Voor de maximale laadstroom te kunnen garanderen worden de onderstaande micro USB kabels geadviseerd.

- 24 AWG micro USB kabel.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie