"

Inbussleutel - Hex set

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 451
€ 14,79
Incl. BTW
Productcode: 3876145
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,79Aantal 10-49: € 14,27Aantal 50-249: € 13,02
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Able & Borret 10-delige Inbussleutelset met T-greep
De Able & Borret 10-delige Inbussleutelset met T-greep is een gereedschap set die niet mag ontbreken in een verzameling. De set bestaat uit 10 inbussleutels die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal met een strakke afwerking. Met gemak kan er gebruikgemaakt worden van het gereedschap, door de ergonomische en prettig ontworpen handgreep. Elke inbussleutel is voorzien van een T-greep die gemaakt is van kunststof. Hierdoor is het vast- of losdraaien van schroeven en bouten zeer eenvoudig. Voor het gemak wordt de set geleverd met een houder waarin alle sleutels kunnen worden opgeborgen.

Eigenschappen van het product
De houder die je ontvangt bij de Able & Borret 10-delige Inbussleutelset met T-greep is zo ontworpen dat deze kan worden neergezet of kan worden opgehangen. Voor het ophangen van de houder zijn twee schroefgaten gemaakt aan de achterzijde. De houder heeft voor de sleutels op twee plekken gaten. Hierdoor is het mogelijk om het gereedschap in staande positie op te ruimen of als de houder aan de wand gemonteerd is. De inbussleutels zijn van het type Hex en hebben allemaal een ander formaat. Bij de aanschaf van deze set met inbussleutels, wordt een garantie gegeven van 5 jaar.

Kenmerken
• Complete set van 10 inbussleutels
• Inclusief houder die staand gebruikt kan worden of aan de muur kan worden gemonteerd
• Gemaakt van degelijk metaal met een strakke afwerking
• Inbussleutels voorzien van T-greep om het comfort tijdens gebruik te verhogen

Technische informatie
De Able & Borret 10-delige Inbussleutelset met T-greep bestaat uit sleutels met verschillende maten. Dit zijn Hex inbussleutels met maten van 2 millimeter, 2,5 millimeter, 3 millimeter, 4 millimeter, 4,5 millimeter, 5 millimeter, 6 millimeter, 8 millimeter en 10 millimeter. De sleutels zelf zijn gemaakt van metaal en de handgreep is gemaakt van kunststof. Deze handgreep is gevormd in een T, zodat de sleutels goed vastgehouden kunnen worden. Voor de afwerking heeft het materiaal een zwarte coating gekregen. De houder voor de 10 inbussleutels is ook gemaakt van metaal. Deze houder is voorzien van 10 openingen een de zijkant en 10 openingen aan de bovenkant. Het is daardoor mogelijk om de houder voor de Able & Borret 10-delige Inbussleutelset met T-greep rechtop neer te zetten of op te hangen aan de wand.

Specificaties

Aantal10 delen
ExtraInclusief houder
Geïsoleerd 1000VNee
HandgreepT-greep
Inhoud1x Inbussleutelset met T-greep | 10 stuks
KleurZwart
Maten2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm
MateriaalChroom-vanadiumstaal
MerkAble & Borret
Met centreerstiftNee
Met gatNee
ModelAB-WB-802
Product10-delige inbussleutelset met T-greep
TypeHex
VonkvrijNee
Productcode: 3876145
Andere producten in deze categorie
Imbussleutels
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 5,29