Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kinderwekkers

De tijd dat u zich bijkans elke ochtend rot schrok door het helse lawaai van een wekker, liggen waarschijnlijk ver achter u. Tegenwoordig doet een wekker zijn uiterste best om u zo aangenaam mogelijk te wekken, zodat u letterlijk opgewekt de dag kunt starten. Uiteraard willen ook de kids het liefst zo aangenaam mogelijk wakker worden. Allekabels heeft diverse modellen kinderwekker in haar assortiment, voorzien van allerhande technische snufjes. Ook het design is aangepast aan de belevingswereld van kinderen van uiteenlopende leeftijden. Lees hierna meer over welke kinderwekker u het beste kiest. Lees meer
Gerelateerde Categorieën

Kinderwekker: toeters en bellen!

Een kinderwekker is, hoe kan het anders, ondanks alle extra’s toch ook gewoon een wekker. Daarmee doet een kinderwekker alles wat een wekker voor volwassenen ook doet. Zo is er dus standaard altijd een tijdsweergave. Dat kan via een digitaal display plaatsvinden, of via een wijzerplaat. Verder een qua tijd instelbare wekfunctie plus een sluimer- of snoozefunctie waarmee het kind het weksignaal tijdelijk uitzet. Het weksignaal kan ook gekozen worden. Bijvoorbeeld uit een kindvriendelijke signaaltoon (alarm) of een kinderwekker met radiozender met voorkeurszenders. Waarschijnlijk weet u al van uw kind waar haar of zijn voorkeur naar uit gaat. Anders altijd even testen met uw eigen wekker!

Slapen met schapen en uilen

Behalve de standaardfuncties van een kinderwekker zijn er ook met bijzondere mogelijkheden. Met name de kinderwekker met slaaptrainfunctie voor heel jonge kinderen is erg interessant. Hoe werkt zo’n slaaptrainer? In feite leert u uw kind om het gedrag van de wekker na te bootsen. Daarvoor heeft zo’n slaaptrainer de gedaante van een knuffeldier. Wanneer uw kind naar bed gaat, geeft de trainer aan dat hij ook naar bed gaat. Ogen en kleur van het scherm geven dat aan. Ook wanneer het tijd wordt om wakker te worden en op staan, doet de slaaptrainer dat voor. In feite is het dus een zeer uitgebreide wekker, volledig aangepast aan de belevingswereld van het jonge kind. Allekabels heeft twee soorten slaaptrainers: Lou en Sam, respectievelijk een uil en een schaap.

Kinderwekker voor jong en oud

Het oog wil ook wat. Daarom zijn er ook diverse modellen kinderwekker met designs die aansluiten bij de belevingswereld van bepaalde leeftijden. Zo zijn er kinderwekkers voor jonge kids. Voor de iets oudere kinderen hebben we de Ferrari wekker, de Action Hero wekker en de Simpsons kinderwekker. Sommige van deze bijzondere modellen hebben behalve de standaard wekkerfuncties ook extra functies. Kijk altijd even op de betreffende productpagina welke functies dat zijn. Overigens wordt met name de Homer Simpsons wekker opvallend vaak ook aan volwassenen geleverd …

Toeters, bellen en batterijen

Veel kinderwekkers werken gewoon op stroom via de netvoeding. Wilt u dit om de een of andere reden niet in de slaapkamer van uw kind, kies dan voor een kinderwekker op batterijen. Sam de slaaptrainer werkt bijvoorbeeld zowel op 4 AA-batterijen als op adapter. Houd er wel even rekening mee dat sommige functies toch wel een aanslag op de batterijen doen. Denk dan met name aan dimbare verlichting en dergelijke. Zo kunt u weliswaar een uitgebreide Action Hero kinderwekker op batterijen laten werken, maar die batterijen zullen leeg raken. Uit het oogpunt van duurzaamheid kunt u dan echter het beste kiezen voor oplaadbare batterijen. De batterij fungeert tevens als noodstroomvoorziening.

Uw kinderwekker online kopen

Uw kinderwekker koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kinderwekker of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Wekker

Klantenservice & Informatie