Fietshouder - basicXL
  Voor 22u besteld, morgen in huis
  € 11,69
  Fietslift - Toolland
  Voor 22u besteld, morgen in huis
  € 18,99

  Veilig op pad met onze fietsaccessoires

  Een verkeersongeluk met uw fiets is zo gebeurd. Als fietser bent u – net zoals een voetganger – een kwetsbare deelnemer aan het verkeer. Houd uw ogen en oren dus goed open als u op weg bent met uw fiets. Maak zoveel mogelijk oogcontact met andere weggebruikers die u kruisen op uw route. Genoeg over ‘wijze’ verkeerslessen. Allekabels heeft fietsaccessoires die u helpen om zo veilig mogelijk met uw fiets aan het verkeer deel te nemen. Het is voorbeeld altijd verstandig om een fietsbel als fietsaccessoire op uw fiets te hebben. Leuk om iemand gedag te zeggen, maar handig tijdens het inhalen van andere fietsers of als u ziet dat andere weggebruikers niet goed opletten. Daarnaast bent u verplicht fietsverlichting te hebben als het donker is. Tegenwoordig hebben we onze smartphone altijd bij ons. Maak veilig gebruik van uw navigatie of handsfree bellen met een telefoonhouder als fietsaccessoires.

  Fietsverlichting

  Als u tijden de donkere uren met uw fiets op pad gaat, kunt u met een goede fietsverlichting de risico’s grotendeels beperken om zelf ten prooi te vallen aan een verkeersongeluk. Wij hebben verschillende soorten fietsverlichtingen voor u in ons assortiment aan fietsaccessoires. We hebben kleinere fietsverlichtingen die gemakkelijk te bevestigen en demonteren zijn. Erg handig als u vaker van fiets wisselt of de verlichting ook wilt gebruiken voor bijvoorbeeld te joggen. Er zijn ook verlichtingen als fietsaccessoire die u vast kunt schroeven aan de fiets. Daarnaast hebben we nog flexibele varianten tussen onze fietsaccessoires, welke u om uw been of arm kunt klemmen. Gemakkelijk als u loopt, maar zeker ook op de fiets als onmisbare fietsaccessoire. Gaat er bij u ook een lampje branden?

  Fietshouders in onze selectie fietsaccessoires

  Hoe behandelt u uw fiets? Zet u hem gewoon maar ergens neer en maakt het niet uit of er krassen op komen of dat het stuur scheef staat? Of bent u iemand die zuinig is op zijn fiets en er zo lang mogelijk gebruik van wilt maken? Voor die laatste categorie heeft Allekabels diverse fietshouders tussen alle andere fietsaccessoires. Er zijn fietsbeugels die u gewoon aan de muur monteert. Met deze muurbeugels als fietsaccessoire kunt u uw fiets hoger langs de muur ophangen. Ideaal als u bijvoorbeeld weinig plaats heeft in uw garage of tuinschuur. Dan is er ook nog de fietslift. Dit is toch wel erg handig als u uw fiets helemaal niet in de weg wilt hebben staan. De fietslift wordt aan het plafond bevestigd en kan en fiets takelen tot 4 meter hoogte. Erg handig als u uw fietsband moet plakken en op ooghoogte kunt werken. Zo hoeft u niet uw fiets ondersteboven te zetten, waardoor uw stuur en zadel ook niet hoeft te lijden.

  Met een lekke fietsband kom je nergens zonder fietsaccessoires

  Je bent lekker een stukje aan het fietsen en ineens gebeurt het: pang! Een platte band. Dat wordt plakken. Bent u niet zo’n held in banden plakken, dan kunt de fietsband ook naar een fietsenwinkel brengen, maar dan weet je ook wat je betaalt. Bespaar liever dat geld en leer hoe eenvoudig het is om een fietsband te plakken. Het enige dat je nodig hebt is een reparatiesetje en natuurlijk een fietspomp. Allekabels heeft fietspompen die handig zijn voor onderweg. Daarnaast zijn er ook fietspompen als fietsaccessoire met extra eigenschappen, zoals een voetpomp, enkele of dubbele cilinder en een drukmeter. Deze laatste variant is niet alleen een fietsaccessoire, maar heeft vaker ook de optie om brommer- en autobanden op te pompen en zelfs opblaasbaar speelgoed en ballen.

  Dat is pech, fiets weg!

  Uw fiets staat bij u voor de deur of bij het werk. Als het moment daar is dat u op de fiets wilt stappen om van of naar huis te gaan, komt u tot de vervelende ontdekking dat uw fiets daar helaas niet meer staat. Gestolen! U baalt natuurlijk ontzettend. Had u maar een goede fietsaccessoire als een fietsslot gekocht waarmee u uw fiets veilig kon afsluiten. Hopelijk is uw fiets nog niet gestolen, maar weet wel dat er in Nederland dagelijks gemiddeld ruim 300 fietsen worden gestolen. De kans dat uw fiets ooit een keer slachtoffer wordt van een fietsendief is dus wel redelijk groot. Uw fiets helemaal veilig stellen is bijna onmogelijk, maar maak het voor die fietscriminelen zo moeilijk mogelijk. Voorkom dat uw fiets wordt gestolen en kies een goed en stevig fietsslot tussen onze fietsaccessoires. Fietssloten zijn bij Allekabels beschikbaar, van eenvoudige en gepantserde kabelsloten tot beugelsloten vindt u bij onze fietsaccessoires.