Overige Producten 
Kabels 
Account  

Draadloze Deurbel

Gerelateerde Categorieën

De voordelen van een draadloze deurbel

Steeds vaker wordt als deurbel een draadloos exemplaar gebruikt. Dit heeft verschillende redenen. Niet alleen is de montage van een draadloos systeem snel en gemakkelijk. Ook kent dit soort bellen vaak een eigentijdse en strakke vormgeving. Veel draadloze types geven u de mogelijkheid om het geluid van uw bel te personaliseren. Als u bijvoorbeeld een herkenbare melodie kiest, dan weet u altijd zeker dat het uw deurbel is die u hoort. Dat voorkomt onnodig lopen naar uw voordeur.

Handig in meer situaties

Uiteraard is een draadloze deurbel erg handig voor gebruik bij u thuis. Daarbij zijn meerdere situaties denkbaar. Bevindt uw voordeur zich bijvoorbeeld een verdieping lager en wilt u op afstand de benedendeur open kunnen doen? Dan kan een intercom ook een uitkomst bieden. Ook als u een winkel runt en een seintje wilt krijgen als er een nieuwe klant de winkel binnenstapt, hebben we de oplossing. Kies dan voor een draadloze deurbel met bewegingssensor. Voor alle omgevingen, of het nu uw woonhuis of uw werkruimte betreft, zijn er mogelijkheden voor een deurbel met camera.

Het bereik van draadloze deurbellen

Vaak is de afstand tussen deur en bel bepalend voor de keuze van uw soort bel. Als u kiest voor een draadloos model deurbel, is het belangrijk om te weten hoe ver de zender (de drukknop) van de ontvanger (de bel) verwijderd is. Het bereik van de meeste systemen is beperkt tot 60 meter. Als u een grotere afstand moet overbruggen, zijn er ook modellen met tot wel 150 meter bereik. Het signaal van de draadloze deurbel wordt overigens niet gehinderd door muren, deuren of ramen. Meet de afstand voor het bereik dus gerust hemelsbreed door uw huis of winkelruimte.

Netvoeding of batterijvoeding?

Bij draadloze deurbellen kunt u kiezen tussen diverse soorten voedingen. Allekabels heeft zowel deurbellen met een batterijvoeding als deurbellen met een voeding via het stopcontact. Een batterijvoeding heeft als voordeel dat u geen extra kabels hoeft te trekken. Wel moet u er rekening mee houden dat batterijen niet het eeuwige leven hebben. U zult de batterijen dus met regelmaat dienen te vervangen. Dat probleem hebt u met een vaste voeding natuurlijk niet. Ten slotte heeft Allekabels naast draadloze deurbellen ook vele traditionele deurbellen.

Uw draadloze deurbel kopen

Zoals u ziet, hebben wij alle denkbare mogelijkheden in huis wanneer u overweegt om een draadloos deurbelsysteem bij Allekabels te kopen. Heeft u misschien nog vragen over de draadloze deurbel of uw bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Allekabels is bereikbaar tot 21 uur. Indien u voor 22 uur bij ons online bestelt, heeft u bij voldoende voorraad uw draadloze deurbel morgen al in huis! Bestel en betaal veilig online.

Klantenservice & Informatie