Huistelefoon - Bedraad

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: D-SIGN GRAHAM,
Extra: HD geluid,
Uitbreidbaar: Nee,
Telefoonboek: Geen.
Productcode: 1443533
voorraad: 13
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1443533
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
Meer informatie over dit product

Oude telefoon D-Sign Graham: authentiek, robuust en minimalistisch

Weer eens zo’n oude telefoon van vroeger in de hand houden? Toen bellen nog niet zo vluchtig als nu was, maar letterlijk een ‘gewichtige zaak’. We zijn bijna vergeten hoe dat voelt. De D-Sign Graham brengt u terug naar die tijd. Deze retro telefoon is helemaal gestyleerd naar de originele Graham Bell telefoon en heeft een retro look en feel. Met een bakelieten look, een echte mechanische bel en stevig robuust katoen omvlochten koord brengt hij de kwaliteiten van een oude telefoon terug in uw huis.

Minimalistisch design, geen overbodige functies

De Profoon D-Sign Graham doet precies wat u er van verwacht: zorgen voor prettige, goed verstaanbare telefoongesprekken. U kunt een telefoongesprek doorschakelen naar een ander toestel in huis. En dat is het: want naast een minimalistisch design, is ook de functionaliteit ook basic gehouden. De Graham bezit geen andere opties dan de hoognodige. En daarmee is de D-Sign Graham niet alleen heel geschikt voor de oudere beller die terug verlangt naar simpeler tijden, maar wordt hij ook omarmt door jonge mensen die back-to-basic en authenticiteit tot trend hebben verheven.

Een oude telefoon met hedendaagse service

Zoals alle toestellen van Profoon voldoet de D-Sign Graham aan de hoogste eisen van kwaliteit. We hebben de telefoon ontwikkeld en uitgebreid getest in onze eigen Research & Development-faciliteiten in ‘s-Hertogenbosch. En zoals u gewend bent van ons krijgt u bij de D-Sign Graham de service die u zoekt. Dat betekent dat u op onze website en in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding alle nuttige informatie kunt vinden die voor het gebruik van dit toestel nodig is. En als u toch nog vragen hebt dan helpen onze servicemedewerkers u via e-mail en telefoon graag verder. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Waarheidsgetrouwe kopie van Graham Bell telefoon
Bakeliet look and feel
Katoen omvlochten snoer
Voorzien van mechanische rinkelbel
Bel is uitschakelbaar
Laatste nummerherhaling
Kies druktoetsen inclusief * en #
Flash toets.

Specificaties

MerkD-SIGN GRAHAM
ExtraHD geluid
UitbreidbaarNee
TelefoonboekGeen
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie