Headset

Merk: Thrustmaster T.Flight Air force edition,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack, USB,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 3 meter,
Extra: Noise cancelling
Productcode: 3263295

21
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 125,60 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3263295
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 125,60
Meer informatie over dit product

De Thrustmaster T.Flight Air force edition hoofdtelefoon is een complete headset die is ontworpen in de stijl van hoofdtelefoons die door piloten worden gebruikt. Dit apparaat is speciaal ontworpen om mee te gamen en biedt gebruikers een complete ervaring op het gebied van geluidservaring. De ingebouwde speakers zijn van de beste kwaliteit en leveren glashelder geluid. De microfoon is eenvoudig te verstellen en kan gebruikt worden om te communiceren met andere spelers. Het product is direct klaar voor gebruik en kan na aansluiting worden gebruikt zonder het installeren van software.

Technische specificaties

Om de Thrustmaster T.Flight Air force edition hoofdtelefoon te gebruiken, is er een kabel met een lengte van 3 meter aan het toestel gemonteerd. Deze kabel heeft een 3,5 millimeter jackstekker. Aan deze kabel is ook een bedieningselement gemonteerd dat gebruikt kan worden voor het bedienen van de microfoon. Daarmee kan het geluid worden geregeld of de microfoon worden gedempt. Wordt de microfoon niet gebruikt, dan kan deze eenvoudig naar boven worden geschoven. De hoofdtelefoon is op 1 van de oorschelpen voorzien van een volumeknop om het geluid van de luidsprekers mee te regelen. De hoofdband van het apparaat is eenvoudig te verstellen in het gewenste formaat voor het dragen.

Overige specificaties

De luidsprekers zijn 50 millimeter en verwerkt in de oorschelpen. Door de kussens met een dikte van 25 millimeter die gemaakt zijn van traag schuim met gel kan de Thrustmaster T.Flight Air force edition hoofdtelefoon comfortabel worden gedragen. Hierdoor worden ook externe geluiden zoveel mogelijk gefilterd. De microfoon van het apparaat beschikt ook over ruisonderdrukking. Daardoor wordt er gezorgd voor glashelder geluid als er gecommuniceerd wordt met andere spelers. De microfoon kan eenvoudig losgekoppeld worden van het apparaat als deze niet gebruikt wordt. Door de beweegbare arm kan hij naar beide kanten worden bewogen zodat het apparaat links of recht gebruikt kan worden.

Extra informatie

Deze headset is ontworpen in de stijl van de US Air Force en geeft gebruikers het idee alsof ze een ware piloot zijn. Aan de zijkanten van de oorschelpen zijn dan ook frontplaten te zien met verschillende afbeeldingen die betrekking hebben op de Air Force. Bij de hoofdtelefoon worden twee extra frontplaten geleverd die eenvoudig te verwisselen zijn. De beide luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. De hoofdtelefoon is ontworpen om mee te gamen op elk soort spelcomputer, laptops en computers. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om muziek te beluisteren of films te kijken met dit apparaat.

Specificaties

MerkThrustmaster T.Flight Air force edition
Aansluiting1 x 3.5mm jack, USB
Frequentiebereik20 Hz – 20 kHz
Kabellengte3 meter
ExtraNoise cancelling
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie