Headset

Thrustmaster Y-RACING Ferrari Edition Kabellengte: 3 meter,
Headset
Headset
Headset
   
Merk: Thrustmaster T.Racing Ferrari,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 3 meter,
Extra: Noise canceling microfoon.
Productcode: 2934404

25
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 123,89
€ 123,89 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2934404
Meer informatie over dit product

Een racegame spelen waarmee het lijkt alsof je onderdeel bent van het team van Ferrari, dat is mogelijk met de Thrustmaster T.Racing Ferrari hoofdtelefoon. Deze headset is een complete hoofdtelefoon met krachtige speakers en een microfoon. De vormgeving van het apparaat is volledig ontworpen in de stijl van het bekende Italiaanse automerk. Gebruikmaken van dit apparaat is zeer eenvoudig en biedt gebruikers verschillende mogelijkheden. De headset kan gebruikt worden om mee te gamen op verschillende soorten spelcomputers, laptops, computers en is natuurlijk ook geschikt voor het luisteren naar muziek.

Technische eigenschappen

De Thrustmaster T.Racing Ferrari hoofdtelefoon wordt verbonden met een 3,5 millimeter jack stekker. Deze stekker is te gebruiken op een aansluiting voor microfoon en audio. De kabel die hiervoor gebruikt wordt, heeft een lengte van 3 meter. De hoofdtelefoon heeft 2 luidsprekers met een diameter van 50 millimeter voor het beste geluid. De oorschelpen zijn voorzien van kussens die gemaakt zijn van traag schuim met een speciale gel. Deze kussens hebben een dikte van 25 millimeter en zorgen voor een comfortabel gevoel, ook als de headset voor langere tijd achtereen gebruikt wordt. De hoofdband kan in elk gewenst formaat worden gesteld zodat het product perfect op elk hoofd past.

Overige eigenschappen

De Thrustmaster T.Racing Ferrari hoofdtelefoon is aan de kabel voorzien van een bedieningspaneel om de headset mee te bedienen. Daarmee kan het volume van de luidsprekers eenvoudig worden geregeld. De microfoon kan in elke gewenste positie worden gedraaid voor gebruik. Als er geen gebruik wordt gemaakt van de microfoon dan kan deze ook van het apparaat worden afgehaald. Verder beschikt de microfoon over ruisonderdrukking zodat er zonder achtergrondgeluiden en ruis kan worden gecommuniceerd. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. De gevoeligheid van de speakers is 116 decibel.

Extra informatie

Dit apparaat is geschikt om gebruikt te worden voor het spelen van games op verschillende soorten spelcomputers, laptops en computers. Ook kan de hoofdtelefoon goed gebruikt worden voor het beluisteren van muziek of kijken van films. De materialen waarvan het product gemaakt is zijn metaal, kunststof, rubber, roestvrij staal en polyurethaan. De kleuren zijn zwart en rood en aan de zijkanten van de oorschelpen is het kenmerkende logo van Ferrari te zien. Door het ontwerp en het materiaalgebruik is de headset zeer comfortabel te dragen, ook tijdens lange gamesessies. Om gebruik te kunnen maken van dit apparaat hoeft alleen de 3,5 millimeter jackstekker in een aansluiting te worden geplaatst.

3,5 mm audio-aansluiting
Directionele microfoon om te communiceren met teamleden
Microfoon afneembaar en verstelbaar
50 mm drivers voor kristalhelder geluid
25 mm dikke oorcups over het oor, gemaakt van traagschuim met gelkussen
Passieve isolatie
Kabellengte: 3 m
On Ear volumeregeling

Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 29,99
Klantenservice & Informatie