Headset - Over ear

Momenteel helaas uitverkocht
Logitech G233 Prodigy - 981-000703
Headset  - Over ear
   
Merk: Logitech G233,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2 meter,
Productcode: 2332560
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 74,99
€ 74,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332560
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Logitech G233 Prodigy Gaming Headset is een hoofdtelefoon die speciaal ontworpen is om mee te gamen. De headset beschikt over twee luidsprekers met de beste eigenschappen om het geluid zo goed mogelijk naar de gebruiker te kunnen overbrengen. Met de microfoon is het mogelijk om tijdens het gamen te communiceren met andere spelers. Als de microfoon niet gebruikt wordt, dan kan deze eenvoudig van de hoofdtelefoon worden losgekoppeld. Deze koptelefoon kan worden gebruikt voor computers, laptops, smartphones, spelcomputers en tablets.

Technische specificaties

Voor het aansluiten van de Logitech G233 Prodigy Gaming Headset wordt er gebruikgemaakt van een kabel met een 3,5 millimeter jack stekker. Deze stekker is bedoeld om de audio door te geven richting de luidsprekers en het geluid vanaf de microfoon door te geven. De kabel die hiervoor gebruikt wordt, heeft een lengte van 2 meter. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. Deze speakers hebben een diameter van 50 millimeter en zijn verwerkt in de oorschelpen. Deze oorschelpen hebben beiden een kussen zodat de hoofdtelefoon comfortabel op het hoofd gezet kan worden en langere tijd gebruikt kan worden. De impedantie van de speakers is 32 ohm en de gevoeligheid is maximaal 107 decibel.

Overige specificaties

De microfoon kan eenvoudig worden losgekoppeld. Hij heeft een dikte van 4 millimeter en een frequentiebereik van 100 Hz tot en met 10.000 Hz. De koptelefoon zelf heeft een hoogte van 172 millimeter, is 81,7 millimeter breed en 182 millimeter diep. Het gewicht van het apparaat, zonder de kabel, is 259 gram. De hoofdtelefoon kan gebruikt worden voor het doorsturen van analoge en digitale audio. Het ontwerp van de Logitech G233 Prodigy Gaming Headset is stevig, ondanks het lage gewicht van het apparaat. Deze headset kan gebruikt worden om mee te gamen, maar ook voor andere doeleinden.

Extra informatie

Zo is het ook mogelijk om te bellen met dit apparaat, muziek te luisteren of bijvoorbeeld films te kijken. Bij de hoofdtelefoon worden de volgende zaken meegestuurd: een handleiding met instructies over het gebruik, een afneembare microfoonarm met micro-popfilter, een mobiele kabel met geïntegreerde knoppen en een microfoon en een console- of computerkabel met geïntegreerde knoppen. De knoppen op de kabels kunnen gebruikt worden om het volume mee te regelen. Met de mobiele kabel, waar ook een microfoon aan zit, kan de hoofdtelefoon gebruikt worden op bijvoorbeeld een smartphone zodat er ook mee gebeld kan worden. Deze kabel heeft een lengte van 1,5 meter.

Merk: Logitech G233,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2 meter,

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie