Headset - Over ear

Momenteel helaas uitverkocht
AULA prime gaming headset - 172762
Headset  - Over ear
Headset  - Over ear
   
Merk: Aula - Prime
Aansluiting: 2 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2.2 meter,
Extra: Met verlichting.
Productcode: 2332558
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332558
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Een stijlvolle en stoere headset die bedoeld is om mee te gamen, dat is de Aula Prime gaming headset. Dit apparaat is bedoeld voor het beluisteren van audio en kan met de aanwezige microfoon ook dienen om mee te communiceren. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten en door de vormgeving kan de hoofdtelefoon zonder problemen langere tijd gebruikt worden. Er is geen software nodig om dit product te gebruiken en de eigenschappen van de hoofdtelefoon zorgen voor een optimale beleving tijdens het gamen. Natuurlijk kan deze headset ook gebruikt worden voor het beluisteren van muziek of voor bellen via internet.

Technische eigenschappen

De Aula Prime gaming headset wordt aan de computer of laptop gekoppeld met twee 3,5 millimeter jackstekkers. Deze stekkers zijn gekoppeld aan de hoofdtelefoon met een kabel die 2,2 meter lang is. De ene stekker is een roze 3,5 millimeter jackstekker die gebruikt wordt voor de aansluiting van de microfoon. De groene 3,5 millimeter jackstekker is bedoeld om de audio voor de luidsprekers van het apparaat aan te sluiten. De hoofdband waaraan de luidsprekers en de microfoon gemonteerd zijn is te verstellen zodat elke gebruiker het apparaat comfortabel kan gebruiken.

Overige eigenschappen

Beide luidsprekers zijn weggewerkt in comfortabele oorschelpen met kussens. Door het ontwerp van deze oorschelpen worden geluiden van buitenaf zoveel mogelijk tegengehouden. Om gebruik te maken van de microfoon kan deze in een gewenste positie voor de mond worden geplaatst. Wordt de microfoon niet gebruikt, dan kan deze omhoog worden geschoven. De oorschelpen van de Aula Prime gaming headset hebben een diameter van 40 millimeter per stuk. Aan de kabel van de hoofdtelefoon is ook een USB-stekker gemonteerd. Deze stekker wordt aangesloten op een computer en zorgt voor verlichting in het apparaat. Aan de oorschelpen is een volumeregelaar geplaatst waarmee het geluid voor de speakers harder of zachter kan worden gezet.

Extra informatie

De beide luidsprekers aan deze hoofdtelefoon hebben een frequentiebereik van minimaal 20 Hertz en maximaal 20.000 Hertz. De impedantie van de luidsprekers is 32 ohm en de gevoeligheid is maximaal 113 decibel. De gevoeligheid van de microfoon is -38 decibel. Dit artikel kan zonder drivers gebruikt worden en heeft als extra functie dat er verlichting ingebouwd is. De verlichting kan aangezet worden nadat de USB-kabel aan het snoer van de headset is aangesloten op een vrije USB-poort van een computer of laptop. De hoofdband kan eenvoudig worden versteld naar een gewenst formaat.

Ontwerp: over-oor, gesloten achterkant
Frequentiebereik: 20 - 20.000 Hz
Impedantie: 32 ohm
Diameter driver: 40 mm
Gevoeligheid: 113 dB +/- 3 dB
Microfoongevoeligheid: -38 dB +/- 3 dB
Verstelbare hoofdband
Verbindingsmogelijkheden: 2x 3,5 mm, USB (voor verlichting)
Snoerlengte: 2,2 m
Volumeregeling

Let op: wanneer u deze headset wenst te gebruiken in combinatie met een Playstation 4, Xbox of Nintendo Switch dient u onderstaande bij te bestellen.
- Jack splitter kabel

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie